SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz Feneri Derneği'nin ramazan yardımları başladı

Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşlarından biri olan Deniz Feneri Derneği, “41 İlde 41 bin Aileye Gıda” projesi kapsamında Bursa’

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Deniz Feneri Derneği'nin ramazan yardımları başladı
Türkiye’nin en büyük yardım kuruluşlarından biri olan Deniz Feneri Derneği, “41 İlde 41 bin Aileye Gıda” projesi kapsamında Bursa’da yardımlarına başladı.
Deniz Feneri Derneği’nin yaklaşan ramazan ayı öncesi başlattığı “41 İlde 41 Bin Aileye Gıda” projesi kapsamında Bursa’da ihtiyaç sahibi aileler sevindiriliyor. Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu, Orhaneli, Büyükorhan, Gemlik, Orhangazi ve Mustafakemalpaşa ilçelerinden 400 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan öncesinde gıda kolileri ulaştırılacak. Dernek personeli ve gönüllüler eliyle ulaştırılacak yardımların dağıtımına Yıldırım Belediyesi Bayrak alanında düzenlenen bir merasimle başlandı. Gıda kolilerinin bir kısmı yıllardan beri Derneğin yardım yaptığı ailelere, bir kısmı ise yeni başvuruda bulunmuş ve yapılan sosyal inceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilmiş ailelere teslim edilecek. Gıda kolileri, 5 kişilik bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak malzemeleri içeriyor. (Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.