SON DAKİKA
Hava Durumu

Ergünkent İnşaat'tan Beşevler'e yeni proje

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ergünkent İnşaat tarafından Nilüfer’de hayata geçirilen Konak Butik projesi, merkezi lokasyonu ve v

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ergünkent İnşaat'tan Beşevler'e yeni proje
İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ergünkent İnşaat tarafından Nilüfer’de hayata geçirilen Konak Butik projesi, merkezi lokasyonu ve vaat ettiği “butik” yaşam konseptiyle konut alıcılarına yeni bir fırsat sunuyor.

2 Blok ve toplam 86 daireden oluşan Konak Butik projesi Nilüfer’in en merkezi bölgelerinin başında gelen Konak mahallesinde yükseliyor. Alışveriş merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları ve toplu ulaşım gibi günlük hayatın bir parçası haline gelen ihtiyaçlara yürüme mesafesinde bulunan Konak Butik projesi aynı zamanda sahip olduğu sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Kapalı otopark, spor ve fitness salonu, açık havuz, çocuk parkı, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları ile yaşama değer katan detaylara sahip olan Konak Butik projesinde daire teslimlerinin 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Lansmana özel fiyatlarla satışa çıkan Konak Butik projesinde 3 oda 1 salon normal daire seçeneğinin yanı sıra 5 oda 1 salon konseptinde dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Daire fiyatlarının 595 bin liradan başladığı projede aynı zamanda anlaşmalı bankalar aracılığıyla özel kredi imkanları ve şirket içi vade imkanı bulunuyor.

EMİN ADANUR, “KONUT ALMAK İÇİN EN DOĞRU ZAMAN”

Nilüfer’de satışa sunulan yeni projeleri Konak Butik ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, konut alıcılarına oldukça önemli tavsiyelerde bulundu. Cazip kredi oranlarının konut alıcıları için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu dile getiren Adanur, ev almayı düşünenlerin vakit kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Adanur yaptığı açıklamada, “İnşaat sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde güzel bir atmosfer yakalandı. Devlet destekleri ve bankaların sağladığı olanaklar doğrultusunda bir çok vatandaşımız ev sahibi olma fırsatı buldu. Bizlere de düşen bu aşamada doğru ve güvenilir projeler üreterek hem ülkemize hem de sektörümüze katkı sağlamaktır. Yeni projelerimizden bir tanesi olan Konak Butik projesi sahip olduğu özellikler sebebiyle oldukça özel bir proje.  Adından anlaşılacağı gibi butik proje ve oldukça merkezi bir lokasyona sahip. Günlük hayatın olağan ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarladığımız projemizde lansmana özel bazı indirimler ve fırsatlar da konut alıcılarının dikkatine sunuldu. Gerek oturum gerekse de yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.