SON DAKİKA
Hava Durumu

Erzurumspor kadar olamadık!

2010 yılında Anadolu devrimini yapmış ve İstanbul hegomanyasını bozguna uğratarak şampiyon olmuş Bursaspor kulübü maddi açıdan zor günlerden geç

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erzurumspor kadar olamadık!
2010 yılında Anadolu devrimini yapmış ve İstanbul hegomanyasını bozguna uğratarak şampiyon olmuş Bursaspor kulübü maddi açıdan zor günlerden geçiyor. Geçen sezonun devre arasında borçlarından dolayı transfer tahtası kapanan Yeşil-Beyazlıların transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala hala transfer tahtası kapalı.

Göreve yaklaşık 2 ay önce gelen yeni yönetim sorunun çözülmesi için belli bir uğraş verse de bu çabalar şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Ne başlatılan SMS kampanyası ne de oyuncu satışları Bursaspor’un yarasına derman olmadı.

Türkiye’nin en büyük 4 şehrinden biri olan Bursa, kendi kulübüne sahip çıkamadı. Sözde şehrin ileri gelenleri yine elini cebine atmadı ve Yeşil-Beyazlı kulüp bir nevi kaderine terk edildi.

Oysaki bir Erzurumspor’dan fazlamız var, eksiğimiz yok. Nüfusu yaklaşık 1 milyon olan Erzurum kenti takımına sahip çıkıyor…. Hem de maddi açıdan Bursaspor Kulübünden çok daha iyi bir durumda olmasına rağmen.

Erzurumspor camiası önceki gün Acun Ilıcalı’nın kanalında kulübe bir destek kampanyası başlattı. Daha önce Fenerbahçe için yaptığı bağış yayınıyla gündeme oturan Acun Ilıcalı bu sefer de Erzurumspor için benzer bir kampanyayı sundu kendi televizyonunda.

Başlatılan kampanyada 125 binden fazla forma satıldı. İş şova dönünce her yerden destek yağdı Erzurumspor’a. Sonuçta herkes Türkiye’nin izlenen bir kanalı üzerinden kendi reklamını yaptı, Erzurumspor’a destek adı altında.

Yapılan kampanya ile birlikte TFF 1. Lig’deki rakibimiz Erzurumspor büyük bir maddi avantaj sağladı. Buradan Erzurumluları da kutlamak gerek takımlarına sahip çıktıkları için…

Peki ya Bursaspor camiasının böyle bir kampanya yapmaya gücü yetmedi mi? Ya da yetti de yapılmak mı istenmedi? Koskoca camia bir Acun Ilıcalı bulamadı mı?

Sonuçta Bursaspor böyle bir kampanyanın altına girse her televizyon programında yayınlatır kampanyasını. Kulübün bu gücü olduğunu biliyoruz. Ya da belki yok da biz inanmak istiyoruz. Ama emininki böyle bir kampanya kimsenin aklına bile gelmemiştir. Ya da gelmiştir ama rezil oluruz korkusundan yapılmamıştır.

O zaman ben buradan soruyorum Bursaspor yönetimine bu kulüp nasıl kurtulacak içinde bulunduğu maddi çıkmazdan? Anladığımız kadarıyla Bursaspor yönetiminin eli cebine gitmeyecek. Başkan Mesut Mestan göreve gelmeden önce ‘Bursaspor için bütün servetimi harcarım’ diyordu ama daha henüz böyle bir serveti göremedik.

Aslında kimsenin böyle bir beklentisi de yok. Kimse kulübe para vermesin… Ali Ay’ın verdiği paraları da gördük. Başkanlık elden gidince parasının peşine düştü. Ama göreve geliyorsanız da taşın altına elinizi koyacaksınız! Ya da görevi bırakacaksınız.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.