SON DAKİKA
Hava Durumu

Esgin ve Torun'dan adaylık açıklaması

AK Parti'nin Bursa’dan 4. sıra adayı Cemalettin Kani Torun ve 12. sıra milletvekili adayı Mustafa Esgin, istikrar ve büyümenin devamı için çalı

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2015 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2015 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esgin ve Torun'dan adaylık açıklaması
AK Parti'nin Bursa’dan 4. sıra adayı Cemalettin Kani Torun ve 12. sıra milletvekili adayı Mustafa Esgin, istikrar ve büyümenin devamı için çalışacaklarını söyledi.
12. sıradan aday gösterilen Esgin, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren içinde bulunduğum siyasi çizgim ve davamda bugüne kadar il başkan yardımcılığı-belediye başkan adaylığı, milletvekili adaylık süreci gibi önemli sorumluluklar üstlendim. Referandum süreçlerinde, yerel ve genel seçimlerde dava arkadaşlarımla birlikte Türkiye’nin önemli siyasi dönüm noktalarında yapılan çalışmalara katkı sağladım. Yaşadığımız bu genel seçim sürecinde yola çıkarken Necip Fazıl Üstadın “Kim var diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan ben varım diyen bir anlayışın gereği olarak yola çıktım. Bu süreçlerde, teşkilat temayül yoklamasında en yüksek oylarla bana kalbi desteğini ortaya koyan teşkilat mensuplarımıza, Bursa kamuoyuna ve STK temsilcisi gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz etik siyaseti de vefayı da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Ben bugün listelere giren tüm milletvekili adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2023’e giden kutlu yolda dualarım ve desteğimle yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum.Bu duygu vedüşüncelerle, bana destek veren gönül dostlarımdan ve arkadaşlarımdan helallik diliyorum. Ben de varsa tüm haklarımı helal ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti'nin Bursa'dan 4. sıra milletvekili adayı Cemalettin Kani Torun ise, "Yeni bir seçimin arefesindeyiz. İstikrarın ve büyümenin devamı için, büyük Türkiye için, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için "vira bismillah" diyoruz. Bugün itibariyle yoğun bir seçim çalışmasına başlayan il ve ilçe teşkilatlarımıza, teşkilatımızın fedakar üyelerine ve aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.