SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsü Belediyesi hizmet kalitesini güçlendiriyor

Gürsu Belediyesi, filosuna yeni kattığı araçlarla hizmet kalitesini güçlendiriyor. Gürsu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hib

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2019 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2019 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsü Belediyesi hizmet kalitesini güçlendiriyor
Gürsu Belediyesi, filosuna yeni kattığı araçlarla hizmet kalitesini güçlendiriyor. Gürsu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe olarak temin edilen 600 bin lira değerindeki damperli kamyon ile Gürsu’nun altyapısına yönelik çalışmaları daha hızlı ve verimli gerçekleştirecek.
Aracı inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’muzun gelişmesine paralel olarak hizmetlerimizin kalitesini iyileştiriyoruz. Filomuzu yeni araçlarımızla güçlendiriyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını çok daha süratle çözüme ulaştırabilmek için teknik altyapımızı yenilemeye özen gösteriyoruz. Kamyonumuzu ilçe halkının hizmetlerinde kullanmak üzere teslim aldık. Aracımızın ilçemize kazandırılmasına olan destekleri için Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Gürsu Belediyesi’nin araç filosu alınan 44 yeni araçla 68’a yükselmiş oldu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.