SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakkari'ye Yardım Tırı

AK PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI, HAKKARİ’DEKİ TERÖR MAĞDURU VATANDAŞLARA 1 TIR GIDA VE GİYİM MALZEMESİ GÖNDERDİ. GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HAKKARİ İL MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK BÖLGE HALKINA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL VEREN AK PARTİ BURSA İL (BURAK TÜRKER/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hakkari'ye Yardım Tırı
AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Hakkari’deki terör mağduru vatandaşlara 1 TIR gıda ve giyim malzemesi gönderdi.
Geçtiğimiz günlerde Hakkari il merkezini ziyaret ederek bölge halkına ve güvenlik güçlerine moral veren AK Parti Bursa İl Başkanlığı, ziyaret dönüşü bölgede zor durumda olan vatandaşlara 1 TIR gıda ve giyim yardımında bulundu. Yardım TIR'ını Haşimişcan Caddesi'nden dualarla uğurlayan AK Parti Bursa il teşkilatı üyeleri, Hakkarili kardeşlerini unutmadıklarını gösterdi. İl Başkanı Cemalettin Torun, “Bugün Hakkari iline yardım TIR'ı gönderiyoruz. Birkaç gün sonra da Van ilimize bir TIR yardım göndereceğiz. Belki 1 TIR yardımının Hakkari iline maddi anlamda destek vermesi düşünülemez, ama bu yardım bizim dostluk, kardeşlik ve birlik beraberliğimiz açısından mühim. Bursa her zaman kadirşinaslığını göstermiştir. Milletimiz mağdurlara daima kuçak açmıştır. Biz böyle bir ecdadın torunlarıyız. Nerede mazlum varsa, Türkiye yanındadır" dedi.
"Bugünlerde bize düşen birlik ve beraberliğimizi daha fazla göstermektir" diyen Torun, "Terörden beslenen, terörden medet umanlara birlik ve beraberliğimizi göstererek cevap vereceğiz. Türkiye bu beladan mutlaka kurtulacaktır. Ya def olup gidecekler, ya yok olup gidecekler” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yardım TIR'ı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Karlık’ın yaptığı duayla Hakkari’ye uğurlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.