SON DAKİKA
Hava Durumu

Hepbaby standartları artık online

Canan GÜLEÇ Bebek ve çocuk giyimde uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Hepbaby firm

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hepbaby standartları artık online
Canan GÜLEÇ

Bebek ve çocuk giyimde uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Hepbaby firma sahibi Hüseyin Tuna, kaliteli ve şık ürün standardını artık internet satış mağazası ile tüm şehirlerden ebeveynlerin kullanımına sunduklarını söyledi.

Alışveriş alışkanlıklarının online mağazaları yönelmesi üzerine, bebek ve çocuk giyimde faaliyet gösteren Hepbaby de, internet mağazası ile ebeveynlere hizmet vermeye başladı. Hepbaby firma sahibi Hüseyin Tuna, mağazaları için “Bebekler ve çocuklar için giyim ürünlerinin üstün kaliteyle bulunabileceği adrestir. Hem şık hem de kaliteli seçeneklerin bir arada yer alıyor olmasıyla birlikte en iyi standartları online olarak birkaç tıkla bulabilmek büyük avantaj sağlayan özelliklere sahibiz.” dedi.

ANNELER İÇİN DE ÜRÜNLER MEVCUT

Tekstil sektöründe tecrübeli bir isim olduklarını ve yılların kazandırdığı deneyimi müşterilerinin yararına sunmayı amaçladıklarını anlatan Hüseyin Tuna, şunları söyledi: “Hepbaby, aranan her ürünün tek çatı altında bulunabilmesi ayrıcalığını sağlar özelliğe sahiptir. Bebek, çocuk ağırlıklı ürünlerimizle online olarak bulunabilecek seçeneklerin yanı sıra kadın giyiminde de beklentileri karşılıyoruz. Fiyatı makul seviyede tercih edilebilecek seçeneklerin her birinin kendine ait özellikleri öne çıktığı gibi bir o kadar da fark yaratan konspeti bulabilme özgürlüğünü müşterilerimize benzersiz tekliflerle sunuyoruz.”

YERLİ ÜRETİMDEN TAVİZ VERİLMİYOR

Online alışveriş tercih edenler için yeni katalog düzenlemesi yaptıklarını belirten firma sahibi Hüseyin Tuna, yerli üretimden yana da taviz vermediklerini belirterek “Ürünlerimiz yüzde 100 Türk malı” dedi. Renk ve çeşit olarak bol seçenek sunduklarını anlatan Tuna, müşteriler için uygun fiyat sunduklarını vurguladı. Tuna, şunları söyledi: “Renk renk, çeşit çeşit giyim ürünlerinin tamamında fiyatlar son derece avantajlı şekilde değerlendirilebilir durumda. Kız-erkek bebek ya da çocuklar için birbirinden hoş görünüme sahip giyim ürünleri her zaman satın alınabilir durumda. İnternetten tamamen güvenli şekilde alışveriş yapabilmeyi sağlayan geliştirilmiş kullanımıyla birlikte en iyi konseptin bulunabilmesi ayrıcalığını sağlamaya çalışıyoruz. Hepbaby.com 7/24 online olarak işlem yapılabilecek bir adres olarak hizmet standartlarını ön planda tutan bir internet mağazasıdır.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.