SON DAKİKA
Hava Durumu

İki yaka buluştu

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’nde konser veren “Dü-Şems Ensemble” Grubu

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’nde konser veren “Dü-Şems Ensemble” Grubu, Bursalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. 


Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri sürüyor. Merinos Kongre ve kültür Merkezi’nde sahne alan “Dü-Şems Ensemble-Ege’nin İki Yakası” verdiği konser büyük ilgi gördü.
Konser öncesi salonu dolduran Bursalılara seslenen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu yıl Bursa’nın fethinin 687. yıldönümünün kutlandığının altını çizerek, “Osmangazi Belediyesi olarak Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’nin 9’uncusunu düzenliyoruz. Nisan ayı şenlikler dolayısıyla kültürel ve sosyal açıdan çok yoğun geçiyor. Sempozyumdan Fetih Yürüyüşü’ne, yarı maratondan köy düğünü ve kınasına, konser organizasyonlarına kadar çok geniş programımız var. Bu dönem şenliklere farklı bir konser daha ilave ettik. Önce Faruk Saraç’ın yaptığı ‘Padişahın Esvabı Defilesi’ni gerçekleştirdik. Ardından Hatay Medeniyetler Korosu’nu getirdik. Bu yıl da Dü-Şems Grubu Bursalılarla buluştu” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.