SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de festival coşkusu

İNEGÖL BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 32'NCİ ULUSLARARASI KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELEN 11 FARKLI ÜLKENİN HALK DANSLARI EKİPLERİ, MUHTEŞEM BİR GÖSTERİYE İMZA ATTI. (İHA/BURSA-İHA) İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen 32'nci Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında bir araya gelen 11 farklı ülkenin halk dansları ekipleri, muhteşem bir gösteriye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de festival coşkusu
İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen 32’nci Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında bir araya gelen 11 farklı ülkenin halk dansları ekipleri, muhteşem bir gösteriye imza attı. 
İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği 32’nci Uluslararası Kültür Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında ilçenin her noktasında ayrı etkinlikler devam ederken, 11 ülkenin halk dansları ekipleri Yeniceköy AGM’de muhteşem bir gösteriye imza attı. Adige Cumhuriyeti, Arjantin, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, KKTC, Kuzey Makedonya, Özbekistan, Polonya ve Ukrayna halk dansları ekipleri, gösterileriyle izleyenleri mest etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile konuk delegasyonların da izlediği gösterilere, Yeniceköy Mahallesi sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.