SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'dan getirip Bursa'da satacaklardı... Yakalandılar!

 İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu getirileceğini öğrenen Bursa narkotik polisi, zehir tacirlerini şehrin göbeğinde yakaladı. Operasyon

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstanbul'dan getirip Bursa'da satacaklardı... Yakalandılar!
 İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu getirileceğini öğrenen Bursa narkotik polisi, zehir tacirlerini şehrin göbeğinde yakaladı. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği istihbaratı aldı. Ekipler söz konusu uyuşturucuyu şehre getirecek olan aracı takibe aldı. Bursa’ya giriş yaptığı tespit edilen araç, Osmangazi ilçesine kadar takip edildi ve uygun zamanda operasyon yapılarak durduruldu. R.T.K. ve Ö.B. isimli 2 şahsın içerisinde olduğu araçta yapılan aramalarda 450 gram sentetik kannobinoid ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi. Araçta bulunan şahıslar gözaltına alındı.
Narkotik ekipleri tarafından yapılan bir başka operasyonda da, zehir tacirliği yaptığı öğrenilen E.M. isimli şahıs yakalandı. İkametinde bir miktar sentetik kannobinoid ele geçirilen E.M. gözaltına alındı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.