SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik'te zemin iyileştirme çalışmaları başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik'e bağlı Göllüce ve Çamoluk mahallelerinde içme suyu ve şebeke çalışmalarının ardından

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İznik'te zemin iyileştirme çalışmaları başladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik'e bağlı Göllüce ve Çamoluk mahallelerinde içme suyu ve şebeke çalışmalarının ardından kazılan yollar asfaltlanıyor. 
BUSKİ Genel Müdürlüğü, İznik ilçesine bağlı iki mahallenin daha alt yapısını yeniledi. Çalışmalar kapsamında İznik’in Göllüce ve Çamoluk mahallelerinde tamamlanan içme suyu ve şebeke çalışmalarının ardından, asfalt ve sathi kaplama yapıldı. Alt yapının tamamlandığı yerlerde sıcak asfalt kaplamalarıyla hizmetleri Bursa'nın her köşesine ulaştırmak isteyen BUSKİ Genel Müdürlüğü, projelendirilen alt yapı çalışmalarının yanında zemin iyileştirme çalışmalarına da büyük önem veriyor. Kış aylarına girmeden asfalt çalışmalarını bitirerek şehri güzel bir kimliğe kavuşturmayı hedefleyen BUSKİ, Ocak 2018’den Ağustos ayı sonuna kadar geçen sekiz aylık süreçte 50 bin ton asfalt kaplama, 53 bin ton asfalt yama ve 220 bin metrekare sathi kaplama yaptı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.