SON DAKİKA
Hava Durumu

Kamil Koç İsak Antika'ya satıldı...

Türkiye'nin en büyük yolcu taşımacılığı şirketlerinden Kamil Koçun Yüzde 100ü Actera Groupa satıldı. Konuyla ilgili, Kamil Koç Otobüsle

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kamil Koç İsak Antika'ya satıldı...
Türkiye'nin en büyük yolcu taşımacılığı şirketlerinden Kamil Koçun Yüzde 100ü Actera Groupa satıldı. Konuyla ilgili, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan açıklama yaptı.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan firmanın satışı ile ilgili yaptığı açıklamada, Uzun görüşmeler sonucunda güzide şirketimizi Türkiyede büyük yatırımları olan Actera Holding satın aldı. Satışın tamamlanması için rekabet kurulunun da onaylaması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu durumunda sonuçlanacağını düşünüyoruz. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum açıklamasını yaptı

Actera Hakkında


Actera Group, 1.6 milyar ABD$’ını aşan sermaye bazı ile Türkiye’deki yatırımlara odaklanmış en büyük özel sermaye fonu yönetim şirketidir.


Actera fonlarının yatırımcıları, Kuzey Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu merkezli emeklilik fonları, kalkınma bankaları ve devlet yatırım kurumları da dahil olmak üzere, dünyanın önde gelen kurumsal yatırımcılardır. Actera, fonlarındaki yatırımcıların finansal güçlerini ve global imkanlarını yatırım yaptığı şirketlere değer katmak amacıyla harekete geçirebilmektedir.


Actera, özel sermaye yatırımları ve ilişkili alanlarda tecrübe sahibi, Türkiye’de iş yapma tecrübesini uluslararası en iyi uygulamalar ile birleştiren 16 kişilik bir ekip tarafından yönetilmektedir. Yönetim ekibinin liderliğini İsak Antika ve Murat Çavuşoğlu yapmaktadır.


Yatırımlarındaki Türkiye odaklı stratejisi, finansal gücü ve tecrübeli yerel yönetim ekibi ile Actera Türk şirketlerinde değer yaratma konusunda ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.


Actera’nın faaliyetlerinin temelini güçlü bir ortaklık kültürü oluşturmaktadır. Girişimciler, şirket ortakları ve yönetim takımları ile uzun vadeli ve karşılıklı fayda sağlayan ortaklıklar tesis etmenin ve sürdürmenin değerine inanıyoruz. Bir iş kolunda sadece bir şirket ve yönetim takımına yatırım yapar ve tüm kaynaklarımızı ortaklarımızla oluşturduğumuz iş planını en iyi şekilde uygulamaya veririz. Ortaklığa getirdiğimiz finansal güç, bilgi birikimi ve tecrübenin yanı sıra, Türkiye’ye yönelik uzun vadeli ve kalıcı yatırım stratejimiz ve hızlı karar verebilme yetimizle Türk girişimcileri, şirket ortakları ve yönetim takımları için iyi bir ortak olduğumuza inanıyoruz.


Holdingin bünyesinde Türkiyenin önde gelen çok sayıda markası bulunuyor. Bunlar ise


Mey İçki,


Çelebi


Çelebi, Türkiye'nin ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında kurulmuş olup günümüzde müşterilerine Türkiye, Hindistan, Macaristan, Almanya ve Avusturya’nın 35 havalimanında hizmet veren önde gelen uluslararası bir şirket olarak büyümesini sürdürmektedir. Şirket, yer hizmetleri, kargo ve antrepo yönetimi ve genel havacılık hizmetleri gibi geniş bir alanda müşterilerine hizmet vermektedir.

Spectrum Radyo Grubu

(Spectrum Radyo Grubu, Türkiye’nin önde gelen radyo kanallarından Süper FM, Metro FM, Joy FM, Joy Turk, Radyo Mydonose ve Mydonose Türk Pop’un da içinde bulunduğu lider radyo platformudur.)

Karnaval.com

Karnaval.com Türkiye’nin önde gelen on-line müzik kürasyon ve eğlence platformudur.

Karma Açıkhava

Müşterilerine Türkiye çapında şehir mobilyaları, bilboard ve megaboardlardan oluşan kapsamlı reklam mecraları sunan Karma Açıkhava, Türkiye'nin önde gelen açıkhava reklam şirketlerinden biridir.

G2M

G2M Türkiye'nin ev dışı tüketim noktalarına gıda ve gıda dışı ürünlerin satış ve dağıtımını yapan en büyük şirketidir.

LBT Varlık Yönetim

LBT tahsili gecikmiş krediler (‘NPL’) alanında faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen varlık yönetim şirketlerindendir.

Cinemaximum

Cinemaximum Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.



İsak Antika kimdir?

İsak Antika, Actera’dan önce önde gelen İstanbul merkezli kurumsal finans ve şirket birleşmeleri danışmanlık firmalarından ve Merrill Lynch’in Türkiye’deki stratejik ortağı olan, Antika Partners’ı kurmuş ve Yönetici Ortak olarak görev yapmıştır. Antika Partners’ı kurmadan önce, JPMorgan’da Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Yatırım Bankacılığı Grup Başkanlığı’nı yürütmüş ve JPMorgan’ın Global Yürütme Kurulu’nda yer almıştır. Kurumdaki on sekiz yıllık deneyimi süresince Türkiye, BDT, Balkanlar ve İsrail Bölge Başkanlığı, Türkiye ve Orta Asya Bölüm Başkanlığı ve Türkiye Ülke Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Kariyerine Londra’da JP Morgan Chase & Co.’nun Global Piyasalar Grubu’nda başlamıştır.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde lisans ve İşletme Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır.



kaynak: gülegüle
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.