SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nden eğitime destek

KARACABEY BELEDİYESİ’NİN TEŞVİKLERİ İLE 2 YIL ÖNCE KURULAN DAYI KARACABEY DERNEĞİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARŞILIKSIZ BURS VERİYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2017 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2017 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey Belediyesi'nden eğitime destek
Karacabey Belediyesi’nin teşvikleri ile 2 yıl önce kurulan Dayı Karacabey Derneği, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi’nin teşvikleri ile 2 yıl önce kurulan Dayı Karacabey Derneği’nin Başkanı Abdullah Yalazı’yı makamında kabul ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenimini ilçe dışında sürdüren yaklaşık 300 üniversite öğrencisine verilen karşılıksız burs tutarının yılda 500 bin lirayı bulduğunu söyleyen Özkan, belediyenin güçlü bir finansal yapıya kavuşturulduğunu, başarılarının temelinde ‘çözüm odaklı çalışma’ prensibinin bulunduğunu söyledi.
Maksatlarının veren el ile alan eli buluşturmak ve önümüzdeki dönemde hayırseverlerin de katkıları ile bu çalışmaların daha da geniş kitlelere ulaşması olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Abdullah Yalazı da, belediyenin dernek yönetimine sunduğu katkılar için Özkan’a minnettar olduklarını kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.