SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey'de engellere yer yok

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye olarak y

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey'de engellere yer yok
Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye olarak yaptığımız tüm hizmetlerden, engelli vatandaşlarımızın da en kolay şekilde faydalanabilmesi için azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu konudaki kararlı tutumumuz devam edecek’’ dedi.
‘İnsan odaklı’ bir anlayışla, toplumun her kesimine yönelik çözüm odaklı projeleri sırasıyla hayata geçiren Karacabey Belediyesi, büyük önem verdiği engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Özkan hem derneğin çalışmalarıyla ilgili hem de Karacabey ile ilgili çeşitli konularda dernek yöneticileriyle istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Kağan Erdem, görüşmede derneğin mevcut çalışmalarından ve projelerinden bahsetti.
Hassas davranmaya devam edeceğiz
Ziyarette dernek üyeleriyle tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan, derneklere her konuda destek verdiklerini ve buna devam edeceklerini belirterek, “2012 yılında kurulan dernek, ilçe halkının da yardımlarıyla bugünlere geldi. Ve bu aşamada önemli çalışmalara ve örnek projelere imza attılar. Bizler de belediye olarak, imkanlarımız dahilinde her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak yaptığımız tüm hizmetlerden, engelli vatandaşlarımızın da en kolay şekilde faydalanabilmesi için azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu konudaki kararlı tutumumuz devam edecek’’ şeklinde konuştu.
Engellilere sahip çıkmaya devam edeceğiz
“Halka Hizmet Hakk’a Hizmet” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Özkan, “Bizler, tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurmaya özen gösteriyoruz ve bu doğrultuda da toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayıştayız. Bu açıdan, engellilerimize sahip çıkmak bizlerin başlıca görevidir. Bu düşünce ile hareket ediyor ve engelli vatandaşlarımızla ailelerinin ihtiyaç duydukları ne varsa, elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, tüm engelli kardeşlerimizi büyük bir içtenlikle kucaklamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.