SON DAKİKA
Hava Durumu

Kariyer Günleri'nin konuğu

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen "Kariyer Günle

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen "Kariyer Günleri" programının konuğu oldu. 


Mesleklerinde başarılı ve kariyer sahibi olan kişilerin konuk olduğu "Kariyer Günleri" programında Başkan Cingil öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Cingil, kendisinin de bu sıralardan geçtiğini, kariyer sahibi olabilmek için üniversitenin önemli olduğunu söyledi. Tahsil kadar önemli bir başka hususun da kişisel gelişim olduğunu ifade eden Bülent Hamdi Cingil, "Ben okuduğum dönemde, haftanın beş günü okula gidiyor, geceleri ve hafta sonları ise çeşitli kurslara devam ediyordum. Belli bir noktaya gelebilmek için hayatınızdan fedakârlık yapmak zorundasınız" dedi.
Kariyer Günleri programında öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Cingil, kendisinin çok genç yaşta siyasetçi olduğunu, gençlerin siyasette önünün açılması gerektiğini söyledi.
Cingil, öğrencilere, "Kapımız sizlere her zaman açık, ne zaman isterseniz yanıma gelebilirsiniz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.