SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimler kimlerle beraber!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın eşinin teyzesinin kızı olduğu için belediyeye alıp memur yaptığı ve başkan yardımcılığ

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2019 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2019 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kimler kimlerle beraber!
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın eşinin teyzesinin kızı olduğu için belediyeye alıp memur yaptığı ve başkan yardımcılığına kadar yükselttiği Gülşah Cebelli Öncel’e ilgili tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.

AK Partili belediyenin başkan yardımcısı olan Gülşah hanımın kardeşi Ümit Cebelli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı Atatürk düşmanı ilan etti.

 

Yerel seçimlerde CHP’nin çok istemesine rağmen Bursa’yı kazanamaması üzerine başlattığı iftira ve yalan kampanyasına, AK Partili belediyelerde görev yapan ve AK Parti sayesinde makam mevki sahibi olan kişilerin yakınlarının da katılması partinin görev verdiği kişilerle ilgili yaptığı hataları da bir kez daha gözler önüne serdi.

ÜST ÜSTE SKANDAL GELİŞMELER

Daha önce bir belediye meclis üyesinin eşinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çirkin yakıştırmanın ardından bu kez tartışmaların odağındaki Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Gülşah Cebelli Öncel’in kardeşinin yaptığı paylaşım tartışmaların odağına oturdu.

ATATÜRK DÜŞMANI İLAN ETTİ

Mustafa Dündar’ın pamuklara sarıp koruduğu ve başkan yardımcısı yaptığı baldızı Gülşah Cebelli Öncel’in tedarikçilik yapan kardeşi Ümit Cebelli, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili sol gazetelerle CHP’nin köpürttüğü yalan ve iftira kampanyasına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın defaten yalanladığı, iftira ve yalan kampanyası olduğu net bir şekilde ortada olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili söylerinin çarpıtılmasına yönelik algı operasyonunun öncülerinden Sözcü Gazetesi’ne atıfta bulunan Kardeş Cebelli, “Necati Doğru’nun bugünkü yazısını okuyun arkadaşlar. Sözcü Gazetesi: Atatürk düşmanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanından bahsediyor. Ağzına sağlık Sözcü” şeklinde skandal bir paylaşımda bulundu.

DÜNDAR BU DURUMA NE DİYECEK

Eş durumundan akrabası olduğu için koruyup kolladığı ve başkan yardımcılığına kadar yükselttiği Gülşah Cebelli Öncel’in sosyal medya paylaşımları nedeniyle defaten uyaran AK Partili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bu skandal mesajın ardından nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. AK Parti’nin imkanları ile başkan yardımcılığına kadar yükselen Gülşah hanımın kardeşinin aynı partinin Büyükşehir Belediye başkanını Atatürk düşmanı olarak lanse etmesi, parti içinde de oldukça tepki topladı. AK Parti’de de gözler Dündar’a çevrildi.



CUMHURİYET ÇOCUKLARI PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Gülşah Cebelli Öncel’in Basın Danışmanı olarak görev yaptığı dönemde “Cumhuriyet çocukları bayramınız kutlu olsun” paylaşımı yapmış, özellikle Ak Parti çevrelerinde büyük tepki almıştı. Halen Osmangazi Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Panorama 1326 Müzesi’nin müdürü olan Orhan Mollasalih paylaşımın altına “Türkiye’nin bütün çocukları bayramınız kutlu olsun” yazarak tepki göstermişti.



GEZİ PAYLAŞIMLARI İŞİNDEN ETMİŞTİ

Öte yandan Gülşah Cebelli Öncel’in Osmangazi Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptığı geçen dönem bir personelin Gezi olayları ile ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle iş akdinin sona erdirilmesinin ardından “Burası bir AK Partili belediye. Kimse çalıştığı kurumda patronuna hakaret edemez” açıklaması yapmıştı. Şimdi ise AK Parti’nin Türkiye’deki en büyük belediyesinin başkanı, iftira ve yalanlar köpürtülerek hedef alınırken, Gülşah hanımın kardeşinin de aynı paylaşımlarda bulunması oldukça manidar bulunuyor.

KUMYAKA’DA OTEL

Öte yandan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı olan Dündar’ın akrabası Gülşah Cebelli Öncel’in eşinin CHP’li Mudanya Belediyesi’ne bağlı Kumyaka’da Türk Telekom binası olarak kullanılan binayı kiralayarak otel için tadilat yapmaya başladığı biliniyor. Ruhsatsız olan binada tadilat çalışmalarının devam ettiği bildirilirken, sit alanı olan bölgede bu otele nasıl işletme ruhsatı alınacağı ise merak ediliyor.

Alpaslan YILDIZ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.