SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmarabirlik'te kongre heyecanı

Marmarabirlik 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 22 Ocak 2019 tarihinde kongreye gidiyor. Konuyla ilgili bir basın açıklamas

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Marmarabirlik'te kongre heyecanı
Marmarabirlik 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 22 Ocak 2019 tarihinde kongreye gidiyor. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Marmarabirlik 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, yeni hedefler adına yeniden aday olduğunu açıkladı.
Son 4 yılda çok güzel şeyler yaptıklarını dile getiren Başkan Yıldız, Marmarabirlik Yörükali tesisini inşa ederek, ortaklarımıza, 7000 tonluk otomatik devir daim sistemli ayrıca 1000 metrekarelik kongre ve düğün salonunu kazandırdıklarını belirterek, “Ortalama 11 bin ton zeytin alımı gerçekleştirdik. Bu yıla geldiğimizde tarihinde hiç alınmamış bir rakamı yani şu an itibariyle 14 bin 500 tonu kooperatifimiz olarak üyelerimizden aldık. Bu tonajın tutarı ise 107 milyon liradır. Bu tutarın yüzde 60’nı ortaklarımıza sezon içerisinde ödedik. “ dedi.

“GÖREVE YENİDEN TALİBİZ”
Kooperatifin çok güzel bir noktaya geldiğini dile getiren Başkan Yıldız, “Bu bayrağı aldığımız noktadan, çok daha iyi yerlere getirdiğimize inanıyoruz. Şeffaf, dürüst adaletli ve adil olarak görevlerimizi icra ettik. Kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik. Kooperatifimize bağlı en uzak mahalle ile kendi mahallelerimizi dahi bir tuttuk. Bizler de birer zeytin üreticisi olduğumuzdan dolay ortaklarımızın bakım ve hasatında neler çektiklerini çok iyi biliriz. Ortaklarımıza en iyi hizmeti verebilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. İlaç ve gübre dağıtımlarımızı her geçen gün kat kat arttırarak devam ettik. İlaç ve gübre dağıtımında her geçen yıl limitleri artırarak piyasa koşullarında daha ucuza vererek ortaklarımıza biraz nefes aldırdık. Ortaklarımıza sigorta hizmetlerini verdik. Sigorta hizmetlerine sezona faizsiz mahsuben verdik. Bu göreve bir başkanmış, bir yöneticiymiş gibi değil de ortaklarımızın bize emanetiymiş gibi sahip çıktık. Şimdi yeniden önümüzdeki 4 yıllık sürece aynı azimle, ilk günkü gibi şevkle ve daha da büyük heyecanla talibiz. Tüm ortaklarımızdan desteklerini talep ediyoruz. “ diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.