SON DAKİKA
Hava Durumu

Miniklere su tasarrufu anlatıldı

BUSKİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TEGV BURSA ÖĞRENİM BİRİMİ’NDE EĞİTİM PROGRAMLARINA KATILAN ÇOCUKLARA SUYUN CANLILARIN HAYATINDAKİ ÖNEMİ ANLATILDI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Miniklere su tasarrufu anlatıldı
BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde eğitim programlarına katılan çocuklara suyun canlıların hayatındaki önemi anlatıldı.

 
BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından Dünya Su Günü çerçevesinde seminer verildi. TEGV’li miniklere hitap eden BUSKİ yetkilileri, suyun önemini ve su tasarrufunu anlattı. Hürriyet’teki TEGV Bursa Öğrenim Birimi’nde geçen hafta yapılan seminerde konuşan BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gürkan Yaman, suyun canlıların hayatında çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Yaman, “Evlerde, okullarımızda, işyerlerimizde ve hayatın her alanında suyu israf etmeden bilinçli tüketmeliyiz. Bu konuda, siz çocuklara da önemli görevler düşüyor. Elinizi, yüzünüzü yıkarken, dişlerinizi fırçalarken muslukları gereksiz yere açık bırakmayın. Evlerinizde ve okullarınızda damlayan muslukların tamir edilebilmesi için büyüklerinize haber verin. Büyükleriniz gereksiz su kullanırlarsa uyarın” dedi.
Bursa’da suyun çeşmeden içildiğini söyleyen Gürkan Yaman, BUSKİ’nin evlere ve iş yerlerine sağlıklı su ulaştırmak için yaptığı çalışmaları film eşliğinde anlattı.
TEGV Bursa Öğrenim Birimi Sorumlusu Selma Göksel Şahin de, Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olarak ilk ve ortaokul çağındaki çocukların güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için çaba harcadıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.