SON DAKİKA
Hava Durumu

Modef'i milyonlara anlattı

 İnegöl’de 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 29. Modef-Mobilya ve Dekorasyon Fuarı öncesi tüm dikkatler İnegöl’e çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 İnegöl’de 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek 29. Modef-Mobilya ve Dekorasyon Fuarı öncesi tüm dikkatler İnegöl’e çevrildi.



Ulusal yazılı ve görsel basın kuruluşları, aynı zamanda İFOR Yönetim Kurulu Başkanı olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile röportaj ve programlar yapıyor. Başkan Aktaş, Modef 2013 için, “Türkiye mobilya sektörünün kalbi bu fuarda atacak” dedi.
MODEF 2013’e sayılı günler kala merkezi İstanbul’da bulunan birçok ulusal kanal, gazete ve dergi Başkan Aktaş ile fuar röportajları yapıyor. 25 Mart’ta ilk olarak Bloomberg HT’de canlı yayına katılan Başkan Aktaş daha sonra sırasıyla TV Net, Kanal T ve Dünya TV’deki ekonomi programlarına katıldı. Dünya Gazetesi ve Para Dergisine de röportaj veren Başkan Aktaş, Türk mobilya sektöründe İnegöl diye bir gerçeğin olduğunu belirtti.
TV programları ve röportajlarda, İnegöl’ün sosyo-ekonomik yapısı, coğrafi ve doğal güzelliklerinin de tanıtımını yapan Başkan Aktaş, mobilya fuarını gezmek için İnegöl’e gelen ziyaretçilerin İnegöl’ün köftesinden, kaplıcasından, çarşı ve pazarından istifade ettiğini, bu yönüyle de şehrin sosyal hayatına hareketlilik kattığını vurguladı.
İnegöl’de baba oğul ve birkaç çırağın üretim yaptığı atölyelerden kurumsallaşmış, dev üreticiler ve dünya markası olmuş firmalara kadar gelişme gösterdiğini vurgulayan Başkan Aktaş, “İnegöl’de akil adamlar topluluğu olarak bizler ve girişimci mobilya üreticisi Mobilyanın gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’nin tek mobilya test laboratuarını İnegöl’e getirdik. Şehrimizde belirli kalite standartlarına göre üretim yapılmaktadır. Bunun yanında 2.OSB diye tabir edilen Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB’yi Türkiye’de ilk İnegöl’de kurduk. İlk ve son baharda biri iç biri dış fuara yönelik yılda 2 kez fuar gerçekleştiriyoruz. Modef nisan fuarına 150 firmamız katılıyor. Her sene Türk ve dünya sektör temsilcileri fuarımıza akın ediyor. Bu yönüyle mobilyanın modası İnegöl’de belirleniyor” dedi.
Mobilya sektör temsilcilerinin her sene Modef Fuarı'nı beklediğini, İnegöl’ün Türk Mobilya sektörüne kalite, yeni tasarım, Ar-Ge ve yeni trendler anlamında damga vurduğunu belirten Başkan Aktaş, İnegöl fuarını diğer fuarlardan ayıran en önemli özelliğinin, fuara gelenlerin üretim yapılan mobilya fabrikalarını da gezme ve iş bağlantıları kurma imkanı bulması olduğunu vurguladı. Başkan AKtaş, tüm sektör temsilcilerini, 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında İnegöl Uluslar arası Fuar Merkezinde düzenlenecek fuara davet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.