SON DAKİKA
Hava Durumu

Müezzinoğlu: 'Büyük Türkiye'yi biz milletimizle kuracağız'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezinoğlu, Bursa’ya 3 hastane müjdesi vererek, “Çekirge Devlet Hastanesi’ni büyüteceğiz. Büyükorhan ve Harmancık’a da

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müezzinoğlu: 'Büyük Türkiye'yi biz milletimizle kuracağız'
Sağlık Bakanı Mehmet Müezinoğlu, Bursa’ya 3 hastane müjdesi vererek, “Çekirge Devlet Hastanesi’ni büyüteceğiz. Büyükorhan ve Harmancık’a da yeni hastane yapacağız” dedi.
Seçim çalışmalarını Büyükorhan ve Harmancık’ta sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’ya 3 hastane müjdesi verdi. Genel seçimlerde Bursa’dan 15 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Müezzinoğlu, “Milletvekili sayımız ne olur. Bu Bursa’nın, Büyükorhan’ın ve Harmancık’ın cömertliğine bağlı. Ama şu anda 18 milletvekili adayımız var. Bunlar seçimlerden sonra da çalışmaya devam edecek. Resmi olarak sayıyı 15 yapın, başımızın üstünde yeri var” dedi.
Bursalılara hastane müjdesini veren Müezzinoğlu, “Bin 300 yataklı şehir hastanesinin temelini 9 Mayıs'ta atacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden de arsayı aldık. Çekirge Devlet Hastanesi'ni büyüteceğiz. Oraya da 800 yataklı bir hastane yapacağız. Bugün Büyükorhan ve Harmancık'ta eski Türkiye’nin hastaneleri var. Şimdi iki tane büyük hastanenin sadakası olarak Büyükorhan’a da Harmancık’a da yapacağız. Büyük Türkiye’yi biz milletimizle kuracağız” diye konuştu.
Bakan Müezzinoğlu, partililere seslendikten sonra vatandaşlarla selamlaşıp sorunlarını dinledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.