SON DAKİKA
Hava Durumu

Müşküleli şehidin ismi Büyükşehir ile ölümsüzleşti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik’in Müşküle Mahallesi’ne yaptırılan çok amaçlı salona 2012 yılında Şırnak’ta şehit düşen M

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müşküleli şehidin ismi Büyükşehir ile ölümsüzleşti
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik’in Müşküle Mahallesi’ne yaptırılan çok amaçlı salona 2012 yılında Şırnak’ta şehit düşen Müşküleli Onbaşı Süleyman Güleç’in adı verildi.
Büyükşehir Belediyesi, kırsal yerleşim alanları sosyal donatı alanları ile buluşturuyor. Şırnak Beytüşşebap’ta 2012 yılında şehit düşen Onbaşı Süleyman Güleç’in ailesine baş sağlığı dilemek için gittiği Müşküle Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen düğün salonu talebine de kayıtsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaları hemen başlatmıştı. Yaklaşık 400 metrekare alan üzerine inşa edilen ve düğünlerin yanı sıra her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak şekilde dizayn edilen tesis bölge halkının kullanımına açıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kırsal kalkınmadan arazi yollarının düzenlenmesine ve sulama göletlerine kadar her alanda çiftçinin yanında olduklarını belirterek, tüm bu çalışmaları yaparken, mahalleleri sosyal donatı alanlarına kavuşturmaya da devam edeceklerini kaydetti. Müşküleye kazandırdıklarını tesise Şehit Onbaşı Süleyman Güleç’in isminin verileceğini dile getiren Başkan Altepe, mahalle sakinlerine seslenerek, “Artık bir talebinizin gerçekleşmesi için kapı kapı gezmenize, Ankara’ya kadar gitmenize gerek yok. Bizden isteyeceksiniz biz de hemen programa alıp, çalışmaları başlatacağız” dedi.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile Müşküle Muhtarı Şemsettin Talan da mahalleye kazandırılan tesis dolayısıyla Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Şehit Onbaşı Süleyman Güleç’in babası Halil Güleç, Altepe’ye üzerinde oğlunun fotoğrafının bulunduğu çini tabak hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.