SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Esgin Nilüfer için aday adayı oluyor

Ak Parti’de, yerel seçimler için aday adaylığı müracaat süreci sona yaklaşılırken iddialı isimler de sahneye çıkmaya başladı. Bursa’n

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2013 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2013 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Esgin Nilüfer için aday adayı oluyor
Ak Parti’de, yerel seçimler için aday adaylığı müracaat süreci sona yaklaşılırken iddialı isimler de sahneye çıkmaya başladı. Bursa’nın sevilen simalarından Dr. Mustafa Esgin de Nilüfer için kolları sıvadı ve aday adayı olacağını açıkladı.

Bir dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan başarılı hekim Mustafa Esgin’in ismi uzun süredir Nilüfer ile birlikte anılıyordu ancak Esgin bu konuda ser verip sır vermemişti…

Mustafa Esgin, nihayet kararını verdi ve Cuma günü Saat 14:00'de Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda Aday Adaylığını açıklayacağını söyledi. Esgin, www.rotabursa.com’a yaptığı açıklamada, Ak Parti camiasında tabandan tavana geniş tabanlı bir mutabakatla adaylık fikri oluştuğunu ifa etti.

Nilüfer’de değişmeyen tek şey başkanın ismi olacak!

Söylemlerinde “değişim” temasını öne çıkaran Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’i sadece Türkiye değil, dünya çapında bir vizyon kenti yapma idealimizi ortaya koyacağız” diyerek, “Nilüfer’de her şey çok daha iyisiyle yer değiştirecek, değişmeyen tek şey başkanın adı olacak” dedi.

BUSAT’ın Kurucu Başkanlığını yaptı

Bursa’nın tanınan ve sevilen siması Dr. Mustafa Esgin, birçok sivil toplum örgütünde görev alırken, bu kurumlar vasıtasıyla birçok ulusal ve uluslararası alanda sosyal ve sanatsal faaliyetlere de imza attı. En son, Bursa Sağlık Turizmi Derneği’nin (BUSAT) kurucu başkanlığı yapan Dr. Esgin, bu vesileyle dünya çapında organizasyonlara imza atarak Bursa’nın ekonomik kalkınması ve tanıtımı konusunda öncü rol oynadı.

Kaynak: Rotabursa
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.