SON DAKİKA
Hava Durumu

O villa yıkılıyor!

Bursa Şehir Gazetesi’nin ortaya çıkardığı ve kamuoyuna “Kayınçogate skandalı” olarak duyurduğu Hasanağa Göleti’nin kıyısındaki ka

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2019 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2019 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O villa yıkılıyor!
Bursa Şehir Gazetesi’nin ortaya çıkardığı ve kamuoyuna “Kayınçogate skandalı” olarak duyurduğu Hasanağa Göleti’nin kıyısındaki kaçak villa yıkılıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in müstakbel kayınçosu Mümin Terzioğlu tarafından imar izni olmayan bin 700 metrekare tarla üzerine yaptırdığı villanın yıkımına bugün başlandı.

NE OLMUŞTU?

Nilüfer Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Turgay Erdem’in olduğu iddiası kamuoyu gündemine bomba gibi düşen Hasanağa Göleti kıyısındaki imarsız arazide kaçak yapılan villanın Erdem’in eşi Zeynep Terzioğlu’nun kardeşine ait olduğu ortaya çıkmıştı.  Erdem’in başkan yardımcısı olduğu 2018 yılının ikinci ayında belediyenin kütüphanesinde şoför olarak çalışan kayınço Mümin Terzioğlu’na geçen bin 700 metrekare arazi üzerinde hemen inşaatına başlanan villa, 2019 yılında tamamlandı.Turgay Erdem’in sorumlu başkan yardımcısı olduğu dönemde başlayan ve belediyenin kapı eşiğine kadar asfalt döktüğü kaçak villa, imarsız bir arazi üzerinde ve kaçak olarak inşa edilirken, Nilüfer Belediyesi bu inşaata göz yumdu. Gölet manzaralı villa, yüksek duvarlar ile çevrilirken, çevresine kimse yaklaştırılmıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.