SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencilerden Karacabey Belediyesi'ne ziyaret

İlçenin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif açından tüm yönleriyle gelişimine önem veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, beled

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrencilerden Karacabey Belediyesi'ne ziyaret
İlçenin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif açından tüm yönleriyle gelişimine önem veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyede öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Uluabatlı Hasan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Başkan Özkan’ı ziyaret ederek, karşılıklı sohbet etme imkânı buldular.
Başkan Özkan’ın makam odasında gerçekleştirilen ziyarette, Uluabatlı Hasan İlkokulu Müdürü Ferhat Cengiz Coşan’ın yanı sıra mahalle muhtarı ve okul aile birliği üyeleri de yer aldı. Oldukça güzel geçen ziyarette, Başkan Özkan eğitim sınıfı öğrencileri ile keyifli sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Özkan, aydınlık geleceğimiz olan öğrencilerin her zaman yanında yer aldıklarına dikkat çekti. Karacabey Belediyesi olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerinin altını çizen Özkan, “Bu doğrultuda öğrencilere olan koşulsuz desteklerimize devam ediyoruz. Eğitim, her toplum için olduğu gibi toplumumuz açısından da çok büyük önem taşıyor. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim imkanına sahip olması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.
Öğrencilerimizin her zaman yanındayız
Okullarla, öğrencilerle, ailelerle ve eğitimcilerle bütünleşme amacında olduklarını ifade eden Başkan Özkan, bu noktada birçok güzel projeyi de hayata geçirdiklerini kaydetti. Özkan, merkez-kırsal ayırt etmeksizin okullara yardımcı olduklarını dile getirerek, “Okullarda yaptığımız birçok güzel çalışma var. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, ailelerimizle, tüm kurum ve kurumlarımızla çok daha başarılı bir Karacabey'i hep birlikte inşa etme gayretindeyiz. Eğitimin daima çok özel bir yeri var. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimiz adına projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret sonunda okul yönetimi tarafından Başkan Özkan’a plaket takdim edildi. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.