SON DAKİKA
Hava Durumu

Okul aile birliklerine destek

 Mudanya’da eğitim veren okulların aile birliği başkanları ve temsilcileri, Mudanya Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda okulların

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Mudanya’da eğitim veren okulların aile birliği başkanları ve temsilcileri, Mudanya Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda okullarının dilek ve isteklerini belirterek yardım istediler. 


Mudanya merkez ve köylerindeki okul aile birliği başkanlarının katıldığı toplantıda, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik ve AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman hazır bulundu. Toplantıda, okullarda eğitim alan çocukların eğitim amaçlı temel ihtiyaçlarının karşılanması bunun için ilçede kermesler düzenlenmesi ve belediyenin kendilerine sahil şeridinde gösterecekleri yerlerde hazırlanacak olan küçük stantlarda, okul aile birlikleri ve öğrenci velilerinin üretecekleri ürünlerin satışlarının yapılması istendi.
Bu konuda görüşlerini aktaran Başkan Aktürk, “Belediye olarak bizler eğitime verdiğimiz desteklerin devam edeceğini her zaman ifade ettik. Mudanya belediyesi ilçemizde ki eğitim kurumlarına her zaman destek vererek yanlarında olmuştur. Sizler okullarınızın ve eğitim alan çocuklarınızın çok daha iyi koşullarda ve eksikleri büyük ölçüde giderilmiş, temel eğitim araç gereçlerinin karşılandığı ortamlarda eğitim almalarını sağlamaya çalışan okul aile birliği başkanları olarak sizlere belediye olarak desteğimizi vereceğiz. Belirleyeceğimiz bölgelerde açılacak olan stantlarda satışlarını yapabilir okullarınıza maddi destek sağlayabilirsiniz. Ancak hepiniz birbirinizle güç birliği yapmanızı istiyorum. Böyle olursa başarılı olur ve okullarınıza destek sağlayabilirsiniz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.