SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlüce köprüsü hizmete açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesinde Ertuğrul ile Altınşehir mahallelerini Özlüce´ye bağlayan köprü hizmete açıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2013 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2013 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özlüce köprüsü hizmete açıldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesinde Ertuğrul ile Altınşehir mahallelerini Özlüce´ye bağlayan köprü hizmete açıldı. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle hayata geçirilen yatırımlar zincirine Özlüce Köprüsü´yle bir halka daha eklendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da karada, havada ve denizde yapılan önemli çalışmalarla ulaşımın daha da rahatladığını belirterek, Özlüce Köprüsü´nün bölgedeki trafiğe nefes aldıracağını belirtti. Köprünün Ayvalıdere üzerinde eski köprünün yanına yapıldığını belirten Başkan Altepe, "2 gidiş 2 de geliş olarak planlanan Özlüce Köprüsü, Ertuğrul ve Altınşehir mahallelerini Özlüce´ye, dolaylı olarak da İzmir Yolu´nu Minareliçavuş Yolu üzerinden Çevre Yolu´na bağlayacak. 24 metre genişliğinde 30 metre de uzunluğunda olan köprü için 1500 metreküp beton harcandı. Toplam 800 bin TL´ye maloldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Büyükşehir Belediyesi´nin hizmet yağmurunun Özlüce Köprüsü´yle sınırlı olmadığını, yeni açılışların da sırada beklediğini kaydeden Başkan Altepe, "Tüm kurum ve kuruluşlarımızla Bursa´ya hizmet etmek için adeta yarışıyoruz. Her şeyin en iyisini şehrimize kazandırmak için büyük bir şevk ve azimle performans ortaya koyuyoruz. Bugün burada köprülü kavşak açılışını gerçekleştirdik. İnşallah cumartesi günü Tarihi Kayıhan Hamamı´nın açılışını yapacağız. Yine önümüzdeki salı günü de Beşevler bölgesinde 4 bin metrekarelik alana yaptığımız bölge parkını hizmete alacağız. Bursa için en yapsak azdır." diye konuştu. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa´nın Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´yle şanslı bir dönemi yaşadığını vurguladı. Şahin, Bursa´da Büyükşehir Kanunu yürürlüğe girmeden bütün ilçelerin büyükşehir farkıyla tanıştığını, dağ ilçelerine varana kadar her bölgenin uygulama binalarına, spor tesislerine, köy hizmetlerine kavuştuğunu söyledi. Başkan Altepe, açılışın ardından protokol mensuplarıyla birlikte yoldan geçen araçları selamladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.