SON DAKİKA
Hava Durumu

S plaka mağdurlarının kornalı çığlığı

 Bursa’nın Ohaneli, Keles Büyükorhan, Harmancık gibi dağ ilçelerinde 1 yıl önce belediyeler tarafından ihaleye satılan S plaka araçların

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2013 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2013 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’nın Ohaneli, Keles Büyükorhan, Harmancık gibi dağ ilçelerinde 1 yıl önce belediyeler tarafından ihaleye satılan S plaka araçlarının sahipleri, şehir merkezinde çalışamamaktan dolayı korna çalarak eylem yaptı. 


Bursa’nın dağ ilçelerinde görev yapan S plakalı araçların sahipleri Botanik Park’ta eylem yaptı. Servis şoförleri şehir içi çalışamamak ve iş yapamamaktan şikayetlerini dile getirdiler. Bu meselenin çözülmemesi halinde cuma gününe kadar çalışmayacaklarını dile getiren servis sahipleri, kendilerine ‘korsan’ muamelesi yapıldığını iddia ettiler. Konuyla ilgili açıklama yapan İl ve İlçe Servisçileri Derneği Yönetim Kurulu Sözcüsü Selami Opuz, “Biz ekmeğimizin peşindeyiz. Biz bu plakalı alırken büyükşehirde servis plaka ihalesi yapılmıyordu. 30 bin ile 50 bin TL arasında paralar ödedik. Bunları kredi ile alan arkadaşlarımız var. Çok zor durumdayız. İlçelerde iş bulmakta zorluk yaşıyoruz. Biz korsan değiliz. Bize gişelerde çalışın diyorlar” dedi.
Servis şoförleri açıklamanın ardından araçlarının başına geçip, korna çalarak eylem yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.