SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlık çalışanları yıpranma payı istiyor

Sağlık çalışanları, yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliğe yansıtılmasını istiyor. Sağlık Sen Bursa Şubesi üyeleri, basın açıklaması yap

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağlık çalışanları yıpranma payı istiyor
Sağlık çalışanları, yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliğe yansıtılmasını istiyor.
Sağlık Sen Bursa Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaptı. Bursa Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan Sağlık-Sen üyesi 50 kişi, ellerinde pankartlarla, yıpranma payı ve ek ödeme istediklerini belirtti. Sağlıkçılar, 2015 yılının yıpranma payının hayata geçtiği ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtıldığı bir yıl olmasını istedi.
Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, “Sağlık çalışanları, yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtılmasını istiyor. Geçmişte yetkili sendika olanların hayal bile edemediklerini kazanımlar sağladık. Sağlık-Sen. sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, lisans tamamlama ve kreş konusunda kararlı bir duruş ortaya koymuş, bu konuda mücadelesini sürdürmüştür. Yıpranma payı konusunda ilgili bakanlık ve kurumlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Yıpranma payının Bakanlar Kurulu ve ilgili platformlarda ele alındığını ve çalışmaların sürdüğünü, en kısa sürede bu vaadin hayata geçmesi için çalışıldığını biliyor ve bu meseleyi takip ediyoruz. Bütün sağlık çalışanları 2015 yılı içinde yıpranma payına kavuşmalıdır” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.