SON DAKİKA
Hava Durumu

Sahibini hastane kapısında bekliyordu... Çaldılar!

İnegöl'de geçtiğimiz aylarda rahatsızlık geçirdiği için hastanede yatan Şahin Küskü'ye ait Sibirya kurdu günlerce hastane kapısında b

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sahibini hastane kapısında bekliyordu... Çaldılar!
İnegöl'de geçtiğimiz aylarda rahatsızlık geçirdiği için hastanede yatan Şahin Küskü'ye ait Sibirya kurdu günlerce hastane kapısında bekledi. Ancak köpek geçtiğimiz günlerde kayboldu. Sahibi günlerdir her yerde köpeğini arıyor.
Şahin Küskü'ye ait beyaz Sibirya kurdu köpek, sahibinin geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede yatmasından dolayı günlerce acil kapısından ayrılmadı. Sadık köpek haberlere de konu oldu. Ancak köpek geçtiğimiz günlerde kayboldu. Sahibi Şahin Küskü günlerdir köpeğini arıyor. İlçe halkından yardım isteyen Şahin Küskü, "Cumartesi günü Atatürk Bulvarı üzerinde bir mağazaya girdim. Çıktığımda köpeğimi bulamadım. Köpeğim haski cinsi beyaz Sibirya kurduydu. Köpeğin benim sözümü dinler, benden ayrılmazdı. Ben bir yere gittiğinde beni mutlaka dışarda beklerde. Ama bu sefer bölye olmadı. Dışarı çıktığımda köpeğim yoktu. Günlerdir arıyorum, bulamadım. Mutlaka birileri aldı. Köpeğimi görenlerin 0555 016 04 016 telefon numarasından bana ulaşmasını rica ediyorum. Köpeğim benim için çok değerli" dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.