SON DAKİKA
Hava Durumu

Sahnede Başkan Aktaş rüzgarı!

Bursa’da Trabzon’un kurtuluşunun 101’inci yılı coşkuyla kutlandı. Binlerce Trabzonlu, Başkan Alinur Aktaş’ı alkış yağmuruna tutup

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sahnede Başkan Aktaş rüzgarı!
Bursa’da Trabzon’un kurtuluşunun 101’inci yılı coşkuyla kutlandı. Binlerce Trabzonlu, Başkan Alinur Aktaş’ı alkış yağmuruna tutup, fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.
Bursa’nın gezilmedik yerini bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon’un 101’inci kurtuluş kutlamalarına katıldı. Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen geceye binlerce Trabzonlu katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da geceye katılarak Trabzonluların coşkusuna ortak oldu. Trabzonluların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Aktaş, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi geri çevirmedi. Yanına gelen vatandaşların meselelerini tek tek dinleyen Başkan Aktaş, horona da katılıp, Trabzonluların kurtuluş coşkusuna ortak oldu.
“1326’dan beri gülüyor”
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın da katıldığı gecede Başkan Alinur Aktaş, millet ittifakının CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ile yan yana oturdu. Trabzonluların alkışları eşliğinde sahneye çıkan Başkan Aktaş, “Trabzon demek Karadeniz, horon, sevda, aşk, millî ve manevî değerlere hassasiyet ve Trabzonspor demek. Bursa 1326 yılında fethedildi ve bu şehir Osmanlı’yı doğurdu. 7 cihanda 7 düvele nam salmış ve âdaletle hükmetmiş Osmanlı’nın kurulduğu şehir. Bu topraklar 1326 yılından itibaren gülüyor. Şimdi de gülüyor. İnşallah bundan sonra da gülmeye hep devam edecek” dedi. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.