SON DAKİKA
Hava Durumu

Samsunlulardan birlik beraberlik mesajı 

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) üyeleri tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı etkinliği dün Vezirköprüler Dern

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Samsunlulardan birlik beraberlik mesajı 
Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) üyeleri tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı etkinliği dün Vezirköprüler Derneği’nin düzenlediği organizasyonla devam etti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte birlik beraberlik mesajları verildi.
Ömer KARAKAYA

Üyeleri birlikte tutmak ve derneklere katılan yeni kişilerle tanışmak adına her ay kahvaltı programında buluşan Bursa Samsun Dernekler Federasyonu SAMDEF, Vezirköprürülüler Derneği'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı İrfan Akkaya, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Naim Öztürk ve Kestel Müftüsü Arif Yeşiloğlu da katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan etkinlikte, Türkiye’nin dış mihraplar tarafından saldırı içinde olduğu bu günlerde birlik ve beraberlik mesajları verildi.



YILMAZ: “SİZLERİ PAYDAŞ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Samsunlu dernek başkanlarını bir arada görmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğin her işin besmelesi olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Gençlere sahip çıkma adına dernekler çok önemli bir role sahip. Belediye ve hükümet olarak hemşeri derneklerini kendimizin bir paydaşı olarak görüyoruz. Bu anlamda ortak projeler geliştirmeye, şehrin imkanlarını paylaşmaya özen gösteriyoruz. Bursamızın güçlü bir motifi olan Samsunlular dernekleriyle birlikte güzel bir yol arkadaşlığı ve iş birliği yapıyoruz. Bugüne kadar siyasette tanıdığım Samsunlu kardeşlerimi hep güzel hatıralarla anıyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bu güzelliği, bu birlik ve beraberliği hiç kaybetmemenizi diliyorum” dedi.

ÖZTÜRK: “MİLLİ DEĞERLERE GERİ DÖNMELİYİZ”

STK’ların ve derneklerin toplumun çimentosu içinde bulunduğuna dikkati çeken YRP Bursa İl Başkanı Öztürk, kaybedilen milli ve manevi değerlere geri dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Öztürk, “Milli ve ahlaki düşüncelerle çalışmadığımız, nesil yetiştirmediğimiz ve devlet kadrolarına bu görüşteki insanları yerleştirmediğimiz müddetçe maalesef kaybedenlerden oluruz. Bizler bu değerlerimizi korumak için siyaset yapıyoruz. İnşallah bundan sonrada bu görüş üzerinde yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda yürüyen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.



AKKAYA’DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

Bursa AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın selamlarını ileten İrfan Akkaya’da şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 10-12 yıldır mücadelesini verdiğimiz, bu yolda birlik ve beraberlik adına sürekli bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan ve ülkemiz adına çalışan emek veren herkese teşekkür ediyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.