SON DAKİKA
Hava Durumu

Sertaç Karaalp, 'Hainlerle uğraşacak vaktimiz yok!'

-Sercan Güler  Bursa’da inşaat sektörünün öncü firmalarından

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sertaç Karaalp, 'Hainlerle uğraşacak vaktimiz yok!'
-Sercan Güler 
Bursa’da inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş İnşaat’ın büyük ses getiren Alpiş Aden House ve Alpiş Hünkar Konakları’nda sona gelindi. Yıl sonunda anahtar teslimi yapılacak projeler Alpiş farkıyla öngörülen süreden 1 yıl önce tamamlandı.
Bursa Şehir Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Bursa’ya istihdam ve nitelikli konutlarla değer katmaya devam ettiklerini belirterek son projelerini değerlendirdi. Karaalp öte yandan FETÖ'cüler ve kripto FETÖ’cüler tarafından hedef alındıklarını belirterek dik duruşlarından taviz vermeyeceklerini belirterek “Hainlerle uğraşacak vaktimiz yok” dedi.
“EKONOMİK SALDIRI FETÖ’DEN BAĞIMSIZ DEĞİL”   
“Ülkemize, yıllarca din kisvesi altında insanların milli ve manevi duygularıyla oynayan, kendilerini çeşitli isimlerle lanse eden terör örgütü tarafından 15 Temmuz’da çok ciddi bir saldırı düzenlendi.” açıklamalarında bulunan Karaalp, “Halkımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde bu saldırıyı püskürtmemize sebep oldu. Ekonomide yaşanan son olayları da FETÖ’den bağımsız düşünmemek gerekiyor. Yurt dışı kaynaklı Türkiye ile ilgili çok ciddi bir kara propaganda yürütülüyor. Bu algı yönetiminden dolayı Türkiye’ye karşı oluşturulan olumsuz ve haksız bir hava var. 15 Temmuz darbe girişimi ile ekonomimize yapılan saldırılar arasında çok büyük benzerlikler olduğu gibi bu iki hadiseyi de birbirinden ayırmak mümkün değil.” değerlendirmesinde bulundu.
“TÜRKİYE’Yİ DURDURMAK İSTEDİLER”
AK Parti iktidarı boyunca Türkiye’nin yükselişini durdurmaya yönelik FETÖ’nün darbe girişiminde bulunduğunu vurgulayan Karaalp, “ Türkiye’de uzun yıllardır AK Parti iktidarı var, bu iktidarın toplumun bütün katmanlarına sağladığı birçok fayda olduğu gibi refah düzeyinin artmasının yanı sıra ekonomik anlamda da eski günler geride kaldı. Gelir düzeyimiz yükseldi. FETÖ’nün yaptığı darbe girişimi Türkiye’nin ileri yönlü ilerleyişini durdurmaya yönelikti. Burada iş adamları ve çok sayıda vatandaş etkilendi. Bunların temel amacının Türkiye’yi ve kurumları ele geçirmek olduğu çok açık.” ifadelerini kullandı.
“HAİNLERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK”
FETÖ'cüler ve kripto FETÖ’cüler tarafından hedef alındıklarını ve Alpiş İnşaat’ı karalama kampanyası başlattıklarının altını çizen Karaalp, şunları söyledi: “Alpiş İnşaat olarak çok ciddi algı operasyonları ile karşı karşıya kaldık. FETÖ’nün gerçek yüzünün ortaya çıkmasından önce 2014 yılında FETÖ’nün yanlış bir yapılanma olduğunu, bizlerin bunlarla hiçbir bağının bulunmadığını defalarca vurguladık. Bizlere karşı cephe alındı, hakkımızda olumsuz bir şekilde propagandalar yapıldı. Bu saldırılar FETÖ'cüler ve kripto FETÖ’cüler tarafından hala devam ediyor. Bizlerin bu yükselişini sindiremeyen kişilerin hedefi oluyoruz. Devletimiz her şeyi bildiği, FETÖ ile etkin bir şekilde mücadele ettiği için bu süreçleri sıkıntısız atlattık. Bizim kötüye gitmemiz için ellerini ovuşturanlar da şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da hayal kırıklığına uğrayacak. Bizim hain ve teröristlerle uğraşacak zamanımız yok. Bursa ve Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

http://sehirmedya.com/manset-haberler/krize-inat-alpis-durmuyor-sertac-karaalp/

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.