SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarım işçilerinin çocuklarına jandarma şefkati   

Yenişehir ilçesinde jandarma timleri mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti. Ailelere broşür dağıtan askerler, çocuklara çeşitli ikraml

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tarım işçilerinin çocuklarına jandarma şefkati   
Yenişehir ilçesinde jandarma timleri mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti. Ailelere broşür dağıtan askerler, çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.
Jandarma ekipleri, Çeltikçi Mahallesi'nde mevsimlik işçilerin çocuklarını ziyaret etti. Çocuk kaçırılma ve kaybolma vak’alarına karşı aileler bilgilendirildi. Broşür dağıtıldı ve çeşitli ikramda bulunuldu. Yenişehir Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Dural, bayramda bu ziyareti yeniden yapacaklarını belirterek, “Mevsimlik işçilerimizin kaldığı çadırları sık sık ziyaret ediyoruz. Dertlerini dinleyip çare bulmaya çalışıyoruz. Bu bölgelerimizde hiçbir hadise olmaması bizleri mutlu ediyor. Bu gün yaptığımız ziyarette de özellikle çocuk kaçırılma ve kaybolma vak’larına dikkat çektik. Bunun için çeşitli broşürler dağıttık. Aileleri bilgilendirdik ve çocuklarımıza çeşitli ikramlarımız oldu” dedi. (Haber Merkezi)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.