SON DAKİKA
Hava Durumu

Tek aday Mesut Mestan!

Ali Ay yönetiminde küme düşen Bursaspor’da günlerdir süren belirsizlik sona erdi. Önümüzdeki hafta yapılacak olan kongreye kısa süre kala

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2019 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2019 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tek aday Mesut Mestan!
Ali Ay yönetiminde küme düşen Bursaspor’da günlerdir süren belirsizlik sona erdi. Önümüzdeki hafta yapılacak olan kongreye kısa süre kala Mesut Mestan adaylık için başvurusunu yaptı. Bursaspor yönetimi için tek aday çıkarken, Lemi Keskin zehir zemberek bir açıklama ile Mesut Mestan’ı hedef aldı.

Alpaslan YILDIZ

Bursaspor'da Olağanüstü Genel Kurul öncesinde başkanlık için bir tek Mesut Mestan başvuru yaptı.Sohbet Hattı Ucuz Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bursaspor'da 15-23 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlık için listeler Divan Başkanlık Kurulu'na sunuldu. Günlerdir isimlerin ortada uçuştuğu Bursaspor Kongresi’nde adaylık için sadece Mesut Mestan başvuru yaptı. Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen liste sunumunda Mesut Mestan avukatı aracılığı ile listesini divana sundu. Bursaspor’u bu yıl küme düşüren Ali Ay’ın son anda liste vereceği yönündeki iddialar ise gerçekleşmedi. Daha önce de Bursaspor başkanlığı için sık sık adı geçen ve zaman zaman adaylık için girişimde bulunan Mestan ve arkadaşları Bursaspor’u öncelikle ciddi bir mali krizden çıkarmak için mücadele etmek zorunda.

MEVCUT YÖNETİMDEN ÜÇ İSİM GİRDİ

Faruk Çelik, Hüseyin Şahin, Mustafa Bozbey başta olmak üzere çok sayıda kişinin isminin geçtiği Bursaspor Başkanlığı için tek liste ile seçime girecek olan Mesut Mestan, listesine Ali Ay yönetiminden üç kişiyi aldı. Bursaspor’un küme düşme sürecinde yönetimde olan Görkem Akbaş, Ömer Faruk Şahin, Sezer Sezgin yeni yönetimde de görev yapacak. Listedeki bu isimlerden Ömer Faruk Şahin, Ali Ay’la yapılan basın toplantısında açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çekmiş, çakıl taş projesi ile kamuoyu gündeminde tartışmalara yol açmıştı.

LEMİ KESKİN’DEN VERYANSIN

Mesut Mestan ile anlaşmasına rağmen son dakikada liste dışında bırakılan Lemi Keskin ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adeta ateş püskürdü. Keskin, sosyal medya hesabından ‘Yüzyılın kazığı’ başlığı ile paylaştığı açıklamada, "Bursaspor'da yüzyılın satışı oldu. Mesut Mestan ile sabah anlaştığımız liste ektedir. Ancak Ali Ay ve arkadaşlarını ibra etmek için, yeni bir oyun oynandı ve son dakika herkesin bildiği kişiler tarafından liste manipüle edildi. Benim için imzaya koşan üyeler ve ben aldatıldık. Ben dik duruşumu çocuklarıma miras bırakacağım, onlar rezillikleri ile baş başa kalacaklar." ifadelerini kullandı.



İŞTE MESTAN’IN LİSTESİ

Önümüzdeki sezon Spor Toto Birinci Lig’de yeniden Süper Lige gelmek için mücadele edecek olan Bursaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan Mestan’in listesi şu isimlerden oluşuyor:

Asil: Mesut Mestan, Ahmet Erarslan, Erol Turan, Görkem Akbaş, Kıvanç Çakallıoğlu, Konuralp Yeşil, Ömer Faruk Şahin, Sezer Sezgin, Ali Büyükkurt, Selçuk Eren, Serkan Subaşı, Yavuz Aman, Yıldırım Hacıoğlu Yedek: Uğur Çelikyay, Fatih Öztürk, Serhat Yıldırır, Ersin Toker, Murat Çalıkapan, Rıdvan Özkan

SERDAR GÜLLÜ DE LİSTESİNİ VERDİ

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Denetim Kurulu Bağımsız Adayı olan Tayfur Serdar Güllülü de listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na sundu.  Denetim Kurulu Bağımsız Adayı Tayfur Serdar Güllülü’nün listesi şu isimlerden oluştu:

Asil: Tayfur Serdar Güllülü, Yalçın Canbaz, Uğur Özer

Yedek: Recep Güller, Onur Dağlı, Emir Akbayır

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.