SON DAKİKA
Hava Durumu

Tophane'de mezunlar buluşması

Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 146. mezunlar günü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı bir org

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tophane'de mezunlar buluşması
Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 146. mezunlar günü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı bir organizasyonla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tophane mezunlarıyla bir araya gelmenin gurur verici olduğunu kaydederek, anlamlı buluşma nedeniyle Okul Müdürü İsmail Başaran ve emeği geçenlere teşekkür etti. Yaklaşık 40 yıl önce kendisinin de Tophane sıralarında eğitim gördüğünü hatırlatan Başkan Altepe, Bursa’nın üretim ve ihracatta Türkiye’de ikinci il olmasının meslek okulları sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Meslek liselerinin ülkeye çok şey kazandırdığını, sosyo-kültürel hayata, ekonomi ve politika dünyasına büyük değerler kattığını belirten Başkan Altepe, Bursa’nın da bu günleri meslek okulu mezunlarına borçlu olduğunu söyledi. Kendisinin de disiplinli çalışmayı Tophane EML’de gördüğünü, fabrikalarda çalışma ortamıyla okul sayesinde buluştuğunu, hayatına değer katan her türlü deneyimi bu okulda aldığını vurgulayan Başkan Altepe, “Herkesin benzer deneyimleri yaşaması gerekiyor. Bizler lisede edindiğimiz tecrübelerle yüksek tahsil yaptık. Teknik okuldan yetişmenin büyük faydalarını gördük. Bugün Bursa’da yerli tramvay üretimini hep meslek lisesinde okuyan kadrolarla gerçekleştirdik” diye konuştu. Başkan Altepe, 146 mezuniyet gününde okulun eksikliklerinin giderilmesi yönünde söz verdi. Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İsmail Başaran ise, mezunlar arasında bakan, milletvekili ve büyükşehir belediye başkanı bulunduğunu belirterek, ortaya çıkan tablonun gurur verici olduğunu kaydetti.
Buluşmanın ardından Okul Müdürü İsmail Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve mezuniyette 50. yılını dolduranlara birer plaket takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.