SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Üniversitesinden ilk tepki istifası geldi

 Uludağ Üniversitesinde başarısızlıklara imza attığını gazetemizde defalarca yazdığımız Rektör Kamil Dilek’in gel

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesinden ilk tepki istifası geldi

 Uludağ Üniversitesinde başarısızlıklara imza attığını gazetemizde defalarca yazdığımız Rektör Kamil Dilek’in gelecek seçimlerde de aday olacağını açıklaması üzerine ilk istifa Genel Sekreter Vekili Prof.Dr. Özgür Akgün Karabulut’tan geldi.


 Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek’in adeta “hayal kırıklığı” olduğunu ve imza attığı başarısızlıkları Şehir Gazetesi olarak sayfalarımızda duyurmuştuk. Son sayımızda da TÜBİTAK’tan destek alan ilk 15 üniversite içerisine giremeyen Uludağ Üniversitesi rektörü Kamil Dilek’in gelecek seçimlerde aday olacağını açıkladığını yazmıştık. Dilek’in bu açıklamalarına karşılık ilk istifa Genel Sekreter Vekili Prof.Dr. Özgür Akgün Karabulut’tan geldi. Üniversitenin akademik kadrosu ve idari personeline hitaben yazdığı istifa mektubunda Karabulut, “Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Kamil Dilek’in yakın bir gelecekte yeni bir yönetici kadrosu oluşturarak üniversiteye dinamizm kazandırma yönünde almış olduğu ve açıkladığı karara bugünden katkı sağlamak adına tüm idari görevlerimden ayrılmış bulunmaktayım.” ifadelerini kullandı.


İstifa mektubunda görevi süresinde imza attığı tüm uygulamaları raporlayan Karabulut, “Üniversitemizde görev yapan yöneticilerin görev süreleri sonunda üniversite kamuoyuna hesap verme alışkanlığının olmadığını biliyorum. Ancak, bulunduğumuz makamlarda yaptığımız icraatların tamamının öncelikle sizlere hizmet etmek adına yapıldığına inandığım için, görev süremin sonunda doğrudan sizlere hesap vermenin doğru olduğunu düşündüm.” dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.