SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Canbolat'tan hem Bayram mesajı hem de uyarı

Bursa Valisi Yakup Canbolat bayram öncesi yayınladığı bayram mesajında bayram tatilinde yola çıkacakları uyardı. Canbolat, "Yollarda kaybe

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2019 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2019 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vali Canbolat'tan hem Bayram mesajı hem de uyarı
Bursa Valisi Yakup Canbolat bayram öncesi yayınladığı bayram mesajında bayram tatilinde yola çıkacakları uyardı. Canbolat, "Yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını önemle rica ederim" dedi. 
Bursa Valisi Yakup Canbolat mesajında tüm Bursalıların bayramını tebrik ederek toplumda var olan dostluk, barış, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye taşındığı bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte karşılamanın büyük mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Canbolat,"Bayramlar milletimizin bir arada yaşama, birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucakladığımız, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günlerdir. Kurban Bayramı dayanışma duygularımızın doruğa ulaştığı, millet olma şuuruna ermenin ve sosyal hayatımızın simgelerinden biridir. Bize bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların hatırlanmasına, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasını sağlayan bayramların toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır" dedi
Yola çıkacaklara uyarı 
Bayram tatili ile birlikte özellikle Ege ve Akdeniz ilçeleri ile uzak illere dost akraba ziyaretlerine gitmek için yola çıkacaklara da uyarıda bulunan Bursa valisi, "Aziz vatandaşlarım, yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Bu sebeple yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını önemle rica ederim" dedi. Ayrıca Bursa Valiliği olarak, tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte Bursa’da her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Canbolat, ilgili birimlerin bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi. Canbolat "Bursalı hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendirecek olan bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.