SON DAKİKA
Hava Durumu

Vergi kaçakcısına kötü haber...

Vergi Denetim Kurulu Bursa Başkanı Abdülhamit Atlı, kurum adına verilen iftarda, eğitim süreci tamamlanınca Bursa’da toplam 500 vergi müfettişi olac

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vergi kaçakcısına kötü haber...
Vergi Denetim Kurulu Bursa Başkanı Abdülhamit Atlı, kurum adına verilen iftarda, eğitim süreci tamamlanınca Bursa’da toplam 500 vergi müfettişi olacağının müjdesini verdi.
Vergi Denetim Kurulu Bursa Başkanlığı yeni göreve başlayan 350 yardımcı müfettiş için kaynaşma, dayanışma iftarı verdi.Katılımın hat safhada olduğu Sheraton Otel’deki iftar programına çalışanlar aileleri ile birlikte iştirak etti. İftarın ardından konuşma yapan Abdülhamit Atlı yeni göreve başlayan 350 müfettiş ile birlikte Bursa’da toplam 500 vergi müfettişinin olacağı müjdesini verdi. Yeni personeller ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde çok samimi bir ortam olduğunu belirten Atlı, “Vergi Denetim Kurulu Bursa Başkanlığı olarak burada kendi aramızda büyük bir aile olarak iftar yapmış bulunuyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla ve aileleri ile tanışmak ve samimi bir ortam oluşturmak için yaptığımız bu iftarın amacına ulaştığını düşünüyorum. 350 yeni personelimiz 3 yıl süren eğitimi tamamladığında Bursa’da toplam 500 vergi müfettişimiz olacak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.