SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaza hazırlık tamam

Bursa Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, İznik Gölü Orhangazi kıyısını yaz aylarına hazırlıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, İznik Gölü Orhangazi kıyısını yaz aylarına hazırlıyor. 



Hava sıcaklıklarının yükselmesi dolayısıyla bölgede çalışma başlatıldı. Ailelerin daha temiz ve düzenli şartlarda piknik yapmasını sağlamak için oturma grupları ve bankları yenileniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü piknikçilerden arta kalan çöpleri toplayıp, piknik alanlarının temiz kalmasını sağlıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Yaz aylarında cazibe merkezi olan İznik Gölümüz için çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anki mevcut piknik masalarının yeterli olmadığını tespit ettik. Yaz ayı başlamadan bu eksiklikler tamamlanacak ve vatandaşlarımız sorunsuz bir şekilde hizmet alacak.”

Özellikle şehir dışından gelen insanların İznik Gölü’ne hayran kaldığını belirten Tartar, gölün güzelliğini daha da artırmaya çalıştıklarını dile getirdi. Tartar, göl kıyısında güvenlik duvarı ve can kurtarma ekibinin de hazır olacağını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.