SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil-Beyaz bu yıl da iddialı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarların beğeniyle izledikleri takım oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Bu yıl biraz zor o

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2014 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeşil-Beyaz bu yıl da iddialı
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarların beğeniyle izledikleri takım oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Bu yıl biraz zor olacak ama buraya iddialı olarak geldim. Takımımızı aldığımız noktadan daha üst sıralara çıkartacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Güneş, kulübün resmi dergisinde yer alan yazısında kulüp hakkında açıklamalar yaptı. Bursaspor’a geliş sürecini anlatan Güneş, “Başkanımız sayın Recep Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmelerin ardından Bursaspor’un hedeflerinin benim düşüncelerim ile örtüştüğünü görünce kolay bir biçimde anlaştık” diye konuştu.

“BÜYÜK BAŞARILARIN GELMEMESİ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK”
Kulüp ile ilgili bilgiler veren Güneş, “Bursaspor camiası geçmişte küme düşmeyi de şampiyonluğu da yaşadı. Bursa, Türkiye’nin en önemli sanayisine sahip, ekonomik anlamda güçlü bir şehir. Taraftarlarımızın kulübüne ne kadar bağlı olduğunu tüm spor kamuyu biliyor. Bursaspor, alt yapısıyla da ülkenin en önde gelen kulüplerinden birisi. Altyapıdan yetişen genç oyuncularımız da heyecanımızı artırıyor. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz takdirde büyük başarıların gelmemesi için hiçbir neden yok. Kulübümüzü iyi noktalara taşıyabilmek için duygularımızı samimi bir şekilde ortaya koyarak, çok çalışacağız” açıklamasını yaptı.

“BU YIL BİRAZ ZOR OLACAK AMA BURAYA İDDİALI GELDİM”
Her büyük kulübün zaman zaman inişli çıkışlı grafik çizebileceğine aktaran tecrübeli teknik adam, “Önemli olan bu inişlerin uzun sürmemesidir. Taraftarlarımızın beğeniyle izledikleri Bursaspor takımı oluşturmak istiyoruz. Bu yıl biraz zor olacak ama buraya iddialı olarak geldim. Takımımızı aldığımız noktadan daha üst sıralara çıkartacağımıza inanıyorum. Camiamızdan alacağımız pozitif enerji ve moralle yeni sezonda büyük zaferlere imza atmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.