SON DAKİKA
Hava Durumu

YILDIRAMAYACAKSINIZ!

SGK’dan sorumlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e muhalif duruşumuz nedeniyle 1 ayda 2 defa SGK müfettişleri tarafından dene

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2013 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YILDIRAMAYACAKSINIZ!
SGK’dan sorumlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e muhalif duruşumuz nedeniyle 1 ayda 2 defa SGK müfettişleri tarafından denetlenerek susturulmak isteniyoruz.

Şehir Gazetesi objektif yayıncılık anlayışı sergilemesinin cezasını bir ay içerisinde iki kez denetimden geçerek ödüyor. 20. 06.02013 tarihinde gazetemize Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bölge Müdürlüğü’nden gelen müfettişler tarafından tüm defterleri incelenip personeli sorgulanan ve herhangi bir eksiği olmadığı raporla da belgelenen gazetemiz 25.07.2013 tarihinde bir kez daha müfettişlerin denetiminden geçirildi. Rutin kontrol olmadığından her iki denetimde de Bursa’daki başkaca bir yayın organına gidilmezken, müfettişler şikayet üzerine denetim yaptıklarını iddia ediyorlar. Şikayet konusunun ne olduğuna dair tarafımıza bilgi verilmezken, denetimler sonucu hazırlanan raporda da yasal hiçbir sıkıntımızın olmadığı açıkça tasdik edilmiştir.

Çalışanlarımızın her birinin tek tek sorgulandığı bu denetimlerin, hakkındaki iddiaları açıkça yazmaktan çekinmeyerek kendisine karşı muhalif tavrımızı koruduğumuz  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından yaptırıldığını düşünmekteyiz. Çalışanlarımızın sigorta primlerinin eksiksiz ödendiği, maaşlarının zamanında verildiği ve diğer tüm sosyal imkanlarının sağlandığı bir medya kuruluşu olarak Bakan Çelik’ten beklentimiz müfettişlerinin gerçek şikayetler ve sorunlarla ilgilenmesidir. Özellikle gıda sektöründe yaz dönemi sigortasız çalıştırılan çocuk işçilerin durumu hakkında kendisine sosyal medya aracılığıyla ulaştırdığımız şikayetimizin de dikkate alınmasını bekliyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.