SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da Uluslararası futbol şöleni!

‘Sporun merkezi yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdüren Yıldırım Belediyesi, Türkiye’de eğitim gören yabancı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da Uluslararası futbol şöleni!
‘Sporun merkezi yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdüren Yıldırım Belediyesi, Türkiye’de eğitim gören yabancı öğrencilerin katıldığı ‘İpekyolu Uluslararası Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.
Yıldırım Belediyesi ve İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Tesisleri’nde düzenlenen ‘İpekyolu Uluslararası Futbol Turnuvası’nda Türkiye’nin yanı sıra Makedonya, Gürcistan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Sancak, Kosova, Avrupa, Kazakistan, Somali, Türkmenistan, Özbekistan, Nijerya, Afrika, Avrupa Karması ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C.) olmak üzere 16 takım mücadele etti. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyespor Başkanı İlhami Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve ilçe sakinlerinin izlediği final maçları sonunda Makedonya şampiyonluk ipini göğüslerken, K.K.T.C. ikinci, Avrupa Karması ise üçüncü oldu.
DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURULDU
Yıldırım Belediyesi olarak uluslararası bir organizasyona daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Düzenlediğimiz turnuva sayesinde eğitim hayatları için ülkemizi tercih eden öğrencilerimizin spor yoluyla kaynaşmalarını sağlıyoruz” dedi. B
u tarz organizasyonların Türkiye’de eğitim gören öğrenciler için hayatlarının geri kalan kısımlarında önemli izler bırakacağını dile getiren Başkan Edebali, “Öğrencilerimiz burada edindikleri tecrübeleri kendi ülkelerinde çok farklı alanlara taşıyacaklar. Eğitimin yanında sosyal faaliyetler sayesinde önemli kazanımlar elde edecekler” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.