SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'dan Büyükorhan'a

 Yıldırım Belediyesi, kardeş ilçesi olan Büyükorhan’a park yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2013 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2013 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Yıldırım Belediyesi, kardeş ilçesi olan Büyükorhan’a park yaptı. 


Büyükorhan'a yapılan Yıldırım Belediyesi Parkı törenle açıldı. Erguvan Halk Dansları Ekibi'nin yaptığı gösteriler törene renk kattı. Açılış konuşmasını yapan Büyükorhan Belediye Başkanı Selçuk Türkmen, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve ekibine ilçelerine yaptıkları parktan ötürü teşekkür ederek, Yıldırım ile kardeş ilçe olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkmen, Büyükorhan ve Yıldırım Belediyesi’nin kardeşliğinin timsali olan parkın hayırlı olmasını dileyerek, Keskin'e plaket takdim etti.
Başkan Keskin de, parkın Büyükorhanlılara hediyeleri olduğunu söyleyerek, kardeş ilçelerine destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti. Keskin, “Yeşil Bursa’nın adına yakışır şekilde Yıldırım’da onlarca park yaptık. Ayrıca Kaplıkaya Cazibe Merkezi, Akçağlayan Bahçeli Evleri gibi projelerimizde de yeşile ve suya önem verdik. Biz Yıldırım Belediyesi olarak yeşille Bursa’yı taçlandırmaya devam ediyoruz. Bugün de Büyükorhan ilçemize park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu parkın yapımında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza parkın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
2460 metrekare alan üzerine yapılan parkta piknik gruplarından pergoleye, çocuk oyun gruplarından spor donatı alanı ve oturma gruplarına kadar birçok ünite bulunuyor. Park, yeşilliği, çiçekleri ve huzur veren görüntüsü ile Büyükorhanlıların 7’den 70’e faydalanabileceği bir mekan oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.