SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'dan güvenli pazar yeri hamlesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ile imzalanan protokolle; ilçe halkının daha güvenli ve kaliteli hizm

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'dan güvenli pazar yeri hamlesi
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ile imzalanan protokolle; ilçe halkının daha güvenli ve kaliteli hizmet almasını ve pazarcı esnafının çalışma şartlarının daha iyi noktalara getirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Halka hizmette en yüksek kaliteye ulaşmak için projeler üreten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Gür ile önemli bir protokole imza attı. Başkan Edebali protokol hakkında bilgi vererek, “İmzaladığımız protokol ile pazarcılarımızın daha iyi şartlara sahip olmasını ve halkımıza en kaliteli hizmetin sunulmasını hedefliyoruz. Yıldırımlı hemşehrilerimizin daha iyi şartlarda alışverişini yapabilmesi için denetim mekanizmasının çalıştığı, güvenli pazar alanlarına ihtiyacımız var. Pazar alanlarımız en az yeşil alanlar ve spor alanları kadar önemli mekânlardır” diye konuştu.

KAPALI PAZAR SAYISI ARTTIRILACAK

Yıldırım halkına en kaliteli hizmeti vermek için çalıştıklarının altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, önümüzdeki dönemde ilçedeki kapalı pazar alanlarının arttırılacağını da müjdeledi.  Başkan Edebali, “Kapalı pazar alanları vatandaşlarımıza sunulan hizmet açısında çok önemli yerlerdir. Çünkü hemşehrilerimizin kolay ulaşabileceği, güven içerisinde alışveriş yapabileceği mekânlardır. Hem belediyemiz hem de odamız işbirliği içerisinde pazarları dolaşacak, oradaki esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir arada olacaktır. Yıldırım’da bütün pazar alanlarının ‘kapalı pazar’ olarak tasarlanmasını arzu ediyoruz. Aynı zamanda pazar yeri olmayan yerlerimize de yeni pazarlar kurulması için projeler üretiyoruz. Protokolümüzün Yıldırım ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Gür ise protokolün ilçede bulunan pazarlarda kaliteyi arttıracağını belirterek, “Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye kaliteli hizmet anlayışı ve pazarcı esnafına olan samimiyeti nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizler de Bursa Seyyar Pazarcılar Odası olarak bu protokolü imzalamaktan çok mutluyuz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.