SON DAKİKA
Hava Durumu

Zekeriya Birkan Osmangazi için varım dedi

Önceki dönem Bursa Barosu Başkanı avukat Zekeriya Birkan, Osmangazi Belediye Başkan aday adaylığı için bugün başvuruda bulundu. Başvuru form

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zekeriya Birkan Osmangazi için varım dedi
Önceki dönem Bursa Barosu Başkanı avukat Zekeriya Birkan, Osmangazi Belediye Başkan aday adaylığı için bugün başvuruda bulundu. Başvuru formunu AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’ye teslim eden avukat Birkan, bugüne kadar meslek hayatında, sivil toplum kuruluşlarında ve yerel yönetimlerde edindiği tecrübeleri yeni dönemde Osmangazi için kullanmaya hazır olduğunu kaydetti.

Yerel seçimlerin Osmangazi, Bursa ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Zekeriya Birkan, aday adaylığına teşkilat mensupları ile yaptığı görüşmeler sonucunda karar verdiğini söyledi.

Birkan, 30 Mart 2014 tarihinin yerel yönetimler için yeni bir dönüm noktası olacağını, Büyükşehir sınırlarının genişlemesi ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ile artık belediyeler halk için daha etkin çalışmalar yapabileceğini dile getirdi.

Bu yeni süreçte Osmangazi ilçesinde başarılı yerel yönetim uygulamaları gerçekleştirebileceğine inancı olduğunu söyleyen Birkan, “Türkiye’de birçok kentten büyük olan Osmangazi, yeni dönemde şehircilikte atağa kalkacaktır. Bugüne kadar verilen hizmetlerin çıtasını yükseltmek için Osmangazi Belediye Başkanlığı’na adayım. Osmangazi’ye hizmet etmek şereftir” dedi.

“Bursa’mız ve ülkemizin parlak geleceğine katkıda bulunabilirsem ne mutlu” diyen Birkan, “Çalışma hayatımda ve Baro Başkanlığı yaptığım dönemde edindiğim tecrübe ile ülkemizin dünya liderliği yolundaki mücadelesi içinde yer alabilmek için Osmangazi Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı

Bir dönem Büyükşehir Belediyesi’nde danışman görev aldığını belirten Birkan “Belediyeciliği iyi biliyorum. Konusunda uzman ve heyecanlı bir ekiple ve de sağlam projelerle Osmangazi’de büyük değişimi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Osmangazi’ye bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür eden Birkan, AK Parti’de görevlerin bir bayrak yarışı şeklinde kişiden kişiye geçtiğine vurgu yaptı. “Parti yönetimi ve teşkilatlar destek verir ve uygun görürse halkımızın da oylarıyla başkanlığa hazırım” diyen Birkan, Osmangazi’ye yeni bir vizyon kazandırmak için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini kaydetti.

Birkan, son olarak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Yönetim Kurulu üyelerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür etti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.