SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor tercihini yerliden yana kullanıyor

Sezon başından bu yana alt yapıya büyük önem veren Bursaspor, yerli oyunculara öncelik vermesiyle de dikkat çekiyor. Son oynadığı Akhisar

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor tercihini yerliden yana kullanıyor
Sezon başından bu yana alt yapıya büyük önem veren Bursaspor, yerli oyunculara öncelik vermesiyle de dikkat çekiyor. Son oynadığı Akhisar karşılaşmasına 7 Türk  futbolcuyla çıkan Yeşil Beyazlı ekipte oyuncuların performansı da göz dolduruyor. 
Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçında sahaya 7 yerli futbolcu ile çıktı. Yeşil-beyazlılar, sezon başından bu yana oynadığı maçlarda ise sahaya en fazla 5 yabancı futbolcuyla çıktı.  Bursaspor Teknik Direktör Samet Aybaba, yerli futbolculara güveniyor. Akhisar Belediyespor ile oynanan lig maçında 7 yerli futbolcuyla sahaya çıkan Bursaspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetine de ulaştı. Zorlu müsabakaya ilk 11'de başlayan 7 yerliden 3 tanesinin alt yapıdan olması ise takdir topladı. Ayrıca yine altyapıdan 5 futbolcu da yedek kulübesinde otururken, son dakikalarda oyuna giren Ramazan Keskin de bir gol attı.

En fazla 5 yabancıyla sahaya çıktı 
Öte yandan yeşil-beyazlılar, sezon başından bu yana en fazla 5 yabancı futbolcuyla sahaya çıktı. Timsah sırasıyla Fenerbahçe'ye karşı 4, Kayserispor ve Konyaspor'a 3, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Sivasspor ve Ankaragücü'ne 5, Galatasaray'a 3, Alanyaspor ve Trabzonspor'a 4, Kasımpaşa'ya 5 ve Akhisarspor'a karşı da 4 yabancı futbolcuyla sahaya çıkmıştı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.