SON DAKİKA
Hava Durumu

Mossoro'dan sonra şimdi de Kerim Frei

Transfer çalışmalarına devam yeşil-beyazlılarda Başakşehir’in deneyimli oyuncusu Mossoro’nun ardından şimdi de Kerim Frei’i takıma

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mossoro'dan sonra şimdi de Kerim Frei
Transfer çalışmalarına devam yeşil-beyazlılarda Başakşehir’in deneyimli oyuncusu Mossoro’nun ardından şimdi de Kerim Frei’i takıma katmak için transfer çalışmaları başladı. 
Teknik direktör Samet Aybaba’nın transfer de işini riske atmak istemediği bu yüzden Süper Lig’i yakından tanıyan bu iki oyuncuyu ısrarla takımda görmek istediği ifade edilirken Başkan Ali Ay, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ‘ı arayarak, hem Mossoro hem de Kerim transferi için düğmeye bastığı ifade edildi. Gümüşdağ‘ın da, her iki oyuncuyla ilgili kararı Teknik Direktör Abdullah Avcı‘yla yapacağı görüşmeden sonra vereceği ifade edildi.
DAR ALANDA ÇOK ETKİLİ
2013 yılında Fulham‘dan Beşiktaş‘a transfer olan, 2016’da ise Birmingham giden ancak bir sezon sonra Başakşehir‘e gelen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Süper Lig’de ter döktüğü 90 maçta 10 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kerim Frei, dar alandaki yetenekleriyle Süper Lig için ön plana çıkan bir oyuncu profili olurken, hızıyla da rakip savunmalar için tutulması zor bir oyuncu olarak adından söz ettiriyor. Öte yandan Mossoro için de Bursaspor’un temasları devam ediyor. Orta saha için Aybaba’nın uygun bir isim olarak gördüğü: “Yaşına değil, işine bakın” dediği 35 yaşındaki deneyimli ayağın transferi noktasında Başakşehir: Emre Akbaba transferinin neticelenmesini bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.