SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah hazırlıklara başlıyor

Bursaspor,  devre arası hazırlarına başlamak için yarın Antalya’da kampa girecek. Yeşil-beyazlılar toplamda 9 gün sürecek kamp programında

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah hazırlıklara başlıyor
Bursaspor,  devre arası hazırlarına başlamak için yarın Antalya’da kampa girecek. Yeşil-beyazlılar toplamda 9 gün sürecek kamp programında 3 hazırlık maçı oynayacak.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 25 puanla 9’ncu sırada bitiren Bursaspor, bugün devre arası hazırlık kampına başlıyor. Yeşil-beyazlılar 4-12 Ocak 2018 tarihleri arasında devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. Titanic Deluxe Belek’te gerçekleşecek olan kamp toplamda 9 gün sürecek. Yeşil- beyazlılar yarın bu süreçte 3 hazırlık maçı oynayacak. Maçlar Titanic Sport Complex’te oynanacak. Timsah hazırlık kampının ilk maçını 6 Ocak 2018 Cumartesi günü Altınordu ile yapacak. Bu maçtan 2 gün sonra ise Bursaspor, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü KF Skënderbeu ile karşılaşacak. Timsah, kampın son maçında ise 10 Ocak 2018 Çarşamba günü FK Kukësi karşılaşmasıyla hazırlık maçlarını tamamlayacak.

KULÜPTEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Bursaspor Kulübü bazı gazetelerde çıkan 80-100 kişilik transfer listesi hakkında resmi internet sitesinden açıklamalarda buldundu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Transfer dönemleri böyledir. Gündem transfer olduğunda gerçeklerle hayaller, doğrularla yanlışlar birbirine karışır. Dolayısıyla bugün ortaya çıkmış olan transfer listesi için “bizim dosyamızdaki liste budur“ demek elbette ki mümkün değildir. Aslına bakılırsa mantık olarak da hiç bir kulüp, Teknik Direktörü`nün önüne 80-100 kişilik bir oyuncu listesi koyup, hocam “Seç beğen alalım“ demez. Kulüp olarak, hem hocamızın hem de ilgili arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları istişare edip, 12-13 kişilik bir oyuncu listesi hazırladık. Değerlendirmeyi bu liste üzerinden yapıyoruz. Bu listenin de bizim tarafımızdan sızdırılması mümkün değildir. Ancak bu transfer dönemlerinde oyuncuların kendileri, arkadaşları ve menajerlerini düşündüğünüzde bir ön görüşmenin, bir nabız yoklamasının bile transfer olmuş bitmiş gibi sunulmasının önüne geçilemediği de bir gerçektir. Bunlar futbolun doğasında olan ve yıllardır futbol ailesinde yaşanan olaylardır. Biz kendimizden eminiz ve hocamızla yüzde yüz bir mutabakatla ara transfer dönemini noktalayacağız. Dolayısıyla taraftarımıza vereceğimiz mesaj şudur; Kritik olan şu ara dönemde hocamızla birlikte titiz bir çalışma yapıyoruz. Gidecek arkadaşlarla birlikte nicelik olarak daha makul sayıda, ancak nitelik olarak daha kaliteli bir kadroyla ikinci yarı mücadelemizi yapacağımıza hocamızın da bizim de inancımız tamdır.”

GALATASARAY’DAN AZİZ BEHİCH’E 2.5 MİLYON AVRO 

Transfer döneminin gözde isimlerden Aziz Behich’e teklifler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımların transfer listesinde başı çeken Bursaspor’un golcü sol beki Aziz Behich için Galatasaray’ın 2,5 Milyon Avro önerdiği iddia edildi.  Bursaspor Kulübü ise daha önce Aziz Behich’in fiyatını 4 milyon Avro olarak belirlemişti.  Bursaspor Başkanı Ali Ay,  yaptığı açıklamalarda Aziz Behich'e dolaylı olarak teklifler geldiğini, önemli olanın teklifin miktarı olduğunu ve oyuncunun gitmek istemesinin önemli olduğunu belirterek Aziz transferine yeşil ışık yakmıştı. Aziz Behich’in Bursaspor’da 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.