SON DAKİKA
Hava Durumu

“Ali Akman’ın kadro dışı bırakılması utanç verici”

Eintracht Frankfurt’a etik dışı transfer olduğu gerekçisiyle Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman için Alman ekibin teknik direktörü Adi Hütter’den yorum geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2021 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2021 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
“Ali Akman’ın kadro dışı bırakılması utanç verici”

Eintracht Frankfurt’a etik dışı transfer olduğu gerekçisiyle Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman için Alman ekibin teknik direktörü Adi Hütter’den yorum geldi. Hütter, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Ali’nin önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum” dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un en golcü ismi olan Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a transfer olmasının yankıları sürüyor. Yeni sezon için Alman ekibi ile el sıkışan 18 yaşındaki futbolcunun bu transferini etik dışı bulan Bursaspor Kulübü, genç ismi kadro dışı bırakma kararı almıştı. Bu karardan sonra uzun aylar maç yapamayacak olan Ali Akman için Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter yorumda bulundu. Fussball News'e konuşan Avusturyalı çalıştırıcı, yeşil-beyazlı kulübün kararıyla alakalı olarak, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Öte yandan onun önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum. Yine de zamana ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım. Şu an takımında oynamasına izin verilmemesi bana göre bir utanç” yorumunda bulundu.
“Ali'nin Bundesliga'da başarı olacağını düşünmeseydik onu transfer etmezdik” diyen Adi Hütter, “Böylesine genç oyuncular için potansiyel çok önemlidir. Ayrıca bu sezonki istatistiklerinin de iyi olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.