SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da başkan adayları listelerini teslim etti

Bursaspor’da 22-30 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi başkan adayları, Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2021 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2021 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor’da başkan adayları listelerini teslim etti

Bursaspor’da 22-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi başkan adayları, listelerini bugün Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etti. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde hazır bulunan Divan Başkanlığı’na ilk gelen isim mevcut Başkan Erkan Kamat oldu. Erkan Kamat, “Bursaspor’a katkımız bugüne kadar nasıl olduysa bundan sonra da olur inşallah. Listemizi tamamladık. Eksiksiz bir şekilde, divan kuruluna teslim ettik. İnşallah dosyamız kabul görür. Bursaspor’a daha faydalı olabilmemiz için önümüzdeki süreçte camiamız bizi bu önemli göreve yeniden layık görürler umarım” sözlerini sarf ettikten sonra listesini teslim etti.

Acarhoroz: “Kendi yol haritamız var”
İkinci gelen isim ise Serdar Acarhoroz oldu. Listesini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim eden Acarhoroz, şunları söyledi: “Tüm adaylara başarılar dilerim. Zor süreçte Bursaspor’un yanında olan bu isimleri alkışlamak gerekiyor. Biz de böylesine zorlu bir süreçte bu göreve talip olduk. Kim seçilirse seçilsin, Bursaspor için en iyini yapacaktır. Bizim de projelerimi ve kendimize göre yol haritamız var. Her şey için hayırlı olsun.”


Erkan Kamat
Yönetim Kurulu Listesi: Ali Serhan Şahinkaya, Alparslan Oğuz, Coşkun Yavuz, Ersin Toker, Habil Bayramoğlu, Latif Altıkardeş, Mesut Günal, Mitat Ülküden, Salih Güleç, Sedat Şengül, Şenol Tosun, Ünsal Mendi
TFF Delege Kurulu Listesi: Oğuzhan Şahinkaya, Osman Akın, Erol Dağlıoğlu, Ali Bocan
Denetleme Kurulu Listesi: Burcu Aksak, Mustafa Tayfun Gündoğdu, Üstün Tunalıgil

Serdar Acarhoroz
Yönetim Kurulu Listesi: Ahmet Bozdemir, Muharrem Mustafa Yağar, Atilla Kurtçu, Hasan Başaran, Murat Yakıcı, Cansel Gül, Müjdat Gürsoy, Olcay Sabırlı, Erol Can, Mesut Uçaner, Serkan Güven, Faruk Kuzu
TFF Delege Kurulu Listesi: Kaan Yeşil, Bülent Akça, Mehmet Çakmak, Mehmet Şefik Kar
Denetleme Kurulu Listesi: Fatih Aslan, Ersan Kayabaş, Murat Ertürk

TFF Delege Kurulu Listesi: Burakhan Kutlucan, Selçuk Eren, Osman Nuri Başaran, Umut Önel
Denetleme Kurulu Listesi: Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar, Onur Dağlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.